ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δύο τα ζητούμενα για τον Άρη στο Παλέ απέναντι στην Καβάλα! (PRESSARIS – LIVE, 17:00)

Ο Άρης στα χαρτιά έχει σήμερα (17:00) ίσως το πιο εύκολο παιχνίδι στο πρωτάθλημα, υποδεχόμενος την Καβάλα στο Αλεξάνδρειο, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής. Στην πράξη, εύκολο γίνεται ένα παιχνίδι μόνο αν το κάνουν οι παίκτες με την απόδοσή τους και αυτός είναι ο στόχος σήμερα πέρα από την πέμπτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Οι κίτρινοι πρέπει να αντιμετωπίσουν τον αγώνα με την ίδια σοβαρότητα που αντιμετώπισαν την προηγούμενη Τετάρτη την Τράμπζονσπορ. Δεν υπάρχει η… πολυτέλεια να υποτιμηθεί κανείς αντίπαλος, γιατί στο ελληνικό πρωτάθλημα αυτό εύκολα το πληρώνει μια ομάδα.

Ο Δημήτρης Πρίφτης το πρώτο πράγμα που τόνισε στην τοποθέτησή του για τον σημερινό αγώνα είναι ότι θα αντιμετωπιστεί από τον Άρη με μεγάλη σοβαρότητα η Καβάλα και αυτό περιμένει να δει από τους παίκτες του.

Η επιστροφή στις νίκες είναι το πρώτο ζητούμενο για τους κίτρινους, αλλά όχι μόνο αυτό. Είναι τέτοιο το παιχνίδι που ίσως βοηθήσει παίκτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, να παίξουν και να βρουν καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό. Κόντρα στην Τράμπζονσπορ ο Άρης “κέρδισε” τον Ζάρα, σε μικρότερο βαθμό και τον Τσούπκοβιτς, είναι όμως ευκαιρία να παίξουν και οι δύο παίκτες σήμερα περισσότερο, όπως και οι υπόλοιποι (θεωρητικά) αναπληρωματικοί.

Ο Άρης έχει δύο πολύ απαιτητικά παιχνίδια την επόμενη βδομάδα, μακριά από την Θεσσαλονίκη, με Μπούντουτσνοστ και ΑΕΚ, και σαφώς και στα δύο θα πρέπει να είναι άπαντες έτοιμοι να προσφέρουν.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, οι κίτρινοι δεν έχουν να κάνουν τίποτα λιγότερο σήμερα από ότι και στα προηγούμενα παιχνίδια. Να παίξουν καταρχήν καλή άμυνα, μέσα από την οποία θα ελέγξουν τα ριμπάουντ, για να πετύχουν εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Η λογική λέει ότι δεν θα έχουν δύσκολο έργο, αν παρουσιαστούν όπως πρέπει, παρότι η Καβάλα με την παρουσία του Στιβ Γιατζόγλου θα βγάλει πιο μαχητικό πρόσωπο.

To Top