Δύο υπό δοκιμή παίκτες στις προπονήσεις του Άρη

Δύο νεαροί ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων ο ένας υπήρξε στο παρελθόν παίκτης των ακαδημιών του Άρη και μάλιστα μέλος της πρωταθλήτριας Κ17, συμμετέχουν στις προπονήσεις του “κίτρινων” τον τελευταίο σχεδόν μήνα.

Ο λόγος για τους Νίκο Παπουτσή και Βασίλη Μπαλασά, που προσπαθούν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του Πάουλο Κάμπος που προς το παρών δεν έχει ανάψει το “πράσινο φως” για την απόκτηση ενός εκ των δύο.

Ο πρώτος υπήρξε μέλος της ομάδας που κέρδισε στον τελικό τον ΠΑΟΚ και κατέκτησε το πρωτάθλημα Κ17, ενώ στη συνέχεια μετά από μία χρονιά στην Κ20, αποχώρησε αρχικά για τον Ηρακλή και μετέπειτα για την Γερμανία. Εκεί αγωνίστηκε στην τρίτη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου, χωρίς να έχει την εξέλιξη που θα επιθυμούσε ο ίδιος.Αγωνίζεται ως σέντερ φορ και ως επιτελικός μέσος.

Αντίθετα, ο Μπαλασάς, που προπονείται υπό τις οδηγίες του Κάμπος εδώ και περίπου δύο εβδομάδες, είναι 22 χρονών και αγωνίζεται κυρίως ως περιφερειακός επιθετικός και μέχρι πρόσφατα ανήκε στο ρόστερ του Πιερικού. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Αναγέννηση Επανομής.

 




To Top