Δύο χρόνια αποκλεισμός για τον Πογκμπά

Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, ο Πολ Πογκμπά έχει ήδη ενημερωθεί από την FIFA για την τιμωρία του, με τον Γάλλο σταρ της Γιουβέντους να αναμένεται να μείνει για δύο χρόνια εκτός αγωνιστικών χώρων.

Εκτός αγωνιστικών χώρων για τα επόμενα δύο χρόνια ο Πολ Πογκμπά. Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, ο Γάλλος σταρ της Γιουβέντους έχει ενημερωθεί από την FIFA για την τιμωρία του, με την FIFA να του έχει γνωστοποιήσει ότι για τα επόμενα δύο χρόνια δεν θα έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται.

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα η «Gazzetta dello Sport», ο 30χρονος μέσος της «Γηραιάς Κυρίας» ενημερώθηκε τις τελευταίες ώρες για την ποινή του, η οποία ήταν πάνω-κάτω η αναμενόμενη. Πριν από περίπου έναν μήνα έγινε γνωστό ότι ο Γάλλος χαφ βρέθηκε θετικός σε τεστοστερόνη σε έλεγχο ντόπινγκ που υποβλήθηκε μετά τον αγώνα Γιουβέντους – Ουντινέζε τον περασμένο Αύγουστο, κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε και από το δεύτερο τεστ ντόπινγκ που του έγινε.

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινώσει η FIFA την απόφαση της για τον Πογκμπά, ο οποίος εάν δεν αλλάξει κάτι, θα επιστρέψει στη δράση όταν θα είναι 32 ετών…

To Top