Δύο ώρες κλεισμένοι στο βίντεο Πρίφτης και παίκτες

Για περισσότερο από δύο ώρες ο Δημήτρης Πρίφτης, οι συνεργάτες του και οι παίκτες του Άρη ήταν κλεισμένοι στην αίθουσα βίντεο, προσπαθώντας να αναλύσουν όλα όσα δεν έγιναν και η ομάδα έχασε από τον Κολοσσό.

Η ΚΑΕ επισήμως ενημέρωσε πως “μεγάλο κομμάτι στο ξεκίνημα της προετοιμασίας είχε η ανάλυση του αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου. Ο Δημήτρης Πρίφτης και οι συνεργάτες του, με τη βοήθεια του βίντεο, ανέλυσαν για αρκετή ώρα στους παίκτες την αναμέτρηση, με στόχο την αποφυγή, στο μέλλον, των λαθών που έγιναν σ’ αυτό το ματς”.

Για δύο και πλέον ώρες ο Πρίφτης ανέλυε στους παίκτες του τι δεν έγινε σωστά. Σχεδόν καρέ – καρέ αναλύθηκε κάθε φάση του αγώνα και παράλληλα υπήρξε και ομιλία του τεχνικού του Άρη, που προφανώς βρίσκεται σε μια φάση ανακατανομής ρόλων ή ξεκαθαρίσματος ρόλων με την οριστική παραμονή του Στέφεν Αντεγκμπόγιε.

Η ομάδα πρέπει να αντιδράσει όπως είπε και ο Πρίφτης μετά την ήττα από τον Κολοσσό. Η σημερινή διαδικασία και το συγκεκριμένο δίωρο μπροστά στο βίντεο ήταν το πρώτο βήμα για να υπάρξει η σωστή αντίδραση. Τα υπόλοιπα θα φανούν στην πορεία και κυρίως στο παρκέ του κλειστού της Νέας Σμύρνης το προσεχές Σάββατο…

To Top