Δύσκολα για Νέα Σμύρνη Τσέζαρεκ και Καπετάνος

Σταδιακά θα αρχίσουν να επανέρχονται σε πλήρη αγωνιστική ετοιμότητα οι Ντάνιελ Τσέζαρεκ και Κώστας Καπετάνος, οι οποίοι δύσκολα θα είναι ετοιμοπόλεμοι για την προσεχή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Οι δύο ποδοσφαιριστές ναι μεν επανήλθαν από τους τραυματισμούς, οι οποίοι τους ταλαιπώρησαν, ωστόσο ο Μίχαλ Πρόμπιερζ τους τοποθέτησε για αρχή στο δεύτερο γκρουπ των προπονήσεων. Εφόσον παραμείνουν σ’ αυτό έως το τέλος της εβδομάδας, αυτό θα σημαίνει ότι δεν υπολογίζει ιδιαίτεραι στην συμμετοχή τους στο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης.

Ο 39χρονος τεχνικός, όπως είπε στους δύο παίκτες, θέλει η επάνοδός τους στις προπονήσεις να γίνει ομαλά και να μην τους ρίξει άμεσα στα… βαθιά. Οι προθέσεις του αναμένεται να φανούν πιο ξεκάθαρα από αύριο, όταν η ομάδα θα επανέλθει με διπλή προπόνηση ύστερα από το σημερινό ρεπό.

Με δεδομένη μάλιστα την τιμωρία του Ουμπίντες -εφόσον αυτή δεν ανακληθεί- και αφού ο Καπετάνος δείχνει να χάνει έδαφος ενόψει του κυριακάτικου ματς, ο Νοέ Ακόστα προβάλλει ως ο πιθανότερος αντικαταστάτης του Αργεντινού.

To Top