ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δύσκολα για Τζεμπούρ, έτοιμοι για… ντεμπούτο Μπαργκάν, Χαριτωνίδης

Ο Άρης θα δώσει το 10ο φετινό φιλικό του φέτος στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό και ο Νίκος Αναστόπουλος θα ήθελε να δει όσο τον δυνατόν περισσότερο τις τελευταίες χρονικά μεταγραφές της ομάδας. Σε ποιο βαθμό ετοιμότητας βρίσκονται, προκειμένου να προχωρήσει στη συνέχεια.

Τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας. Μία από τις πιο ισχυρές επιλογές είναι η Moneysafe, μαζί με την κάρτα της. Διαβάστε αναλυτικά στο foxbet.gr τα πάντα για τα όριά της, τις παροχές, τι προσφέρει, την ταχύτητα στις πληρωμές και γενικά τα πάντα γύρω από το ισχυρό entry της αγοράς. 

Από τον αγώνα του Σαββάτου με την ομάδα της Θράκης πολύ δύσκολα θα φορέσει για πρώτη φορά τη φανέλα του Άρη (έστω και σε φιλικό) ο Ραφίκ Τζεμπούρ, μια και θα προτιμηθεί να ανεβάσει ακόμη περισσότερο ρυθμούς στις προπονήσεις και να πλησιάσει στα επιθυμητά επίπεδα.

Αντίθετα όλα δείχνουν ότι οι Μπαργκάν και Χαριτωνίδης θα κάνουν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους με τα κιτρινόμαυρα. Οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν στη σημερινή προπόνηση στο Νέο Ρύσιο από τον Αναστόπουλο και τους συνεργάτες του.

To Top