Δύσκολα θα κάνει κίνηση η Εφές για Βεζένκοφ

Οι Τούρκοι μπορεί να επιμένουν για την απόκτηση του Σάσα Βεζένκοφ από την Εφές, αλλά όλα δείχνουν ότι είναι πολύ δύσκολο την προσεχή αγωνιστική περίοδο η τουρκική ομάδα να επενδύσει στον φόργουορντ του Άρη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχαν προκύψει και το τριήμερο του φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας και τις κατέγραψε το PRESSARIS, η Εφές την επόμενη χρονιά θα έχει μπάτζετ για το ρόστερ της 10 εκατομμύρια δολάρια. Στόχος είναι να αποκτήσει δύο μεγάλους σταρ (ακούγεται έντονα ότι αφήνουν την ΤΣΣΚΑ οι Τεόντοσιτς και Κρστιτς), έχει ήδη συμφωνήσει με τον Μίλκο Μπιέλιτσα για παραμονή, παίκτη που αγωνίζεται στην θέση “4” και το περιθώριο που έχει η ομάδα είναι έξι ξένους.

Αντιλαμβάνονται όλοι ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο η Εφές να δώσει μια θέση ξένου σε έναν ταλαντούχο μεν, αλλά άπειρο από υψηλό επίπεδο παίκτη, απλά και μόνο επειδή τον γνωρίζει πολύ καλά ο Βαγγέλης Αγγέλου, ειδικά όταν θα πρέπει να καταβάλλει και ένα ποσό 250.000 ευρώ.

Αυτά όλα τα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η Εφές δύσκολα θα κινηθεί για την απόκτηση του Βεζένκοφ άμεσα. Εκτός κι αν αποκτήσει τον παίκτη του Άρη και τον δώσει δανεικό σε άλλη ομάδα, σενάριο που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

 

To Top