ΜΠΑΣΚΕΤ

Δύσκολα θα προκύψει… ανανέωση Άρη – Καμπερίδη για τη νέα χρονιά

Προφανώς και στον μπασκετικό Άρη προέχει αυτή τη στιγμή η διευθέτηση θεμάτων εκτός των τεσσάρων γραμμών, αλλά το γεγονός ότι δεν έχει γίνει απολύτως καμία συζήτηση με τον Σάββα Καμπερίδη δείχνει εν πολλοίς τις προθέσεις της διοίκησης να μη συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Χωρίς τον Καμπερίδη θα πορευτεί κατά πάσα πιθανότητα ο Άρης την επόμενη περίοδο. Υπάρχουν συγκεκριμένα δεδομένα που οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα όσο κι αν ακόμα θεωρείται… νωρίς για να γίνει κουβέντα επί του αγωνιστικού από τη στιγμή που δεν υπάρχει οριστική λύση στο θέμα των ban και της συμμετοχής της ομάδας στο επόμενο πρωτάθλημα.

Καμία σοβαρή συζήτηση δεν έχει γίνει ούτε καν σε πρωταρχικό στάδιο με τον προπονητή της ομάδας της περσινής περιόδου για την επόμενη μέρα του αγωνιστικού τμήματος, αν και ο Καμπερίδης βρίσκεται σχεδόν καθημερινά στο Παλέ.

Επίσης, δεν έχει καταρτιστεί φέτος πρόγραμμα προπονήσεων ως μεταβατικό στάδιο, που θα αφορούσε παίκτες με συμβόλαιο και κάποιους από το εφηβικό ή κάποιους που θα έρχονταν δοκιμαστικά. Τα προηγούμενα χρόνια αυτό συνέβαινε και το “έτρεχε” ο Καμπερίδης, φέτος όχι.

Γενικότερα το κλίμα που υπάρχει στα ενδότερα του Άρη οδηγεί στο συμπέρασμα πως δύσκολα θα προκύψει ανανέωση της συνεργασίας και οι κίτρινοι θα στραφούν σε άλλες λύσεις, άλλωστε προ εβδομάδων και πριν ολοκληρωθεί η σεζόν είχε γίνει κρούση στον Ηλία Καντζούρη.

To Top