Δύσκολα με Άρη οι Χολ, Κουζμίνσκας και Καμπενγκέλε στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ Betsson στρέφει την προσοχή της στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Άρη, στη Θεσσαλονίκη (25/10, 17:15), με τον Ζοάν Πλάθα να «πονοκεφαλιάζει» για την κατάσταση των Λάνγκστον Χολ, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας και Μφιόντου Καμπενγκέλε.

Η αποστολή επέστρεψε με προβλήματα στην Ελλάδα. Κι αυτό γιατί οι Λάνγκστον Χολ και Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς στην αναμέτρηση της Σαρδηνίας, ενώ και ο Μφιόντου Καμπενγκέλε έμεινε εκτός αγώνα.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Άρη ξεκίνησε με τα προβλήματα να παραμένουν. Αυτό γιατί τόσο ο Καμπενγκέλε, όσο και οι Χολ, Κουζμίνσκας δεν πήραν μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής και η συμμετοχή τους στην αναμέτρηση του Nick Galis Hall είναι κάτι παραπάνω από αμφίβολη. Κάτι που σημαίνει πως ο Ζοάν Πλάθα καταστρώνει τα πλάνα του με ελλείψεις για τo παιχνίδι της Κυριακής.

Η ΑΕΚ θα προπονηθεί στο κλειστό των Λιοσίων το Σάββατο και κατόπιν θα αναχωρήσει για την Θεσσαλονίκη, για την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής της Basket League.

 

To Top