Αμφίβολος με Άρη ο Σπανούλης

Οι ημέρες περνούν αλλά η κατάσταση του Βασίλη Σπανούλη στο αριστερό γόνατο, στο οποίο υποφέρει από τραυματισμό, δεν φαίνεται να βελτιώνεται.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα, η οποία του στέρησε τη συμμετοχή στα παιχνίδια της Ευρωλίγκας με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και την Αρμάνι Μιλάνο, το ματς με τον Απόλλωνα Πατρών για το πρωτάθλημα της Α1 και το Ολ σταρ γκέιμ στα Χανιά. Παρότι ακολουθεί εντατική θεραπεία η κατάστασή του δεν έχει δείξει φανερά σημάδια βελτίωσης και εκφράζεται η ανησυχία πως δεν θα καταστεί δυνατό να αγωνιστεί και στη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Top 16, που θα γίνει την Παρασκευή (14/03, 22.00) στο «Παλάου Μπλαουγκράνα».

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να μην επανέλθει ούτε στον εκτός έδρας αγώνα με τον Άρη, αλλά και στον εντός με τη Λαμποράλ Κούτσα, ώστε να επιστρέψει πανέτοιμος για τα παιχνίδια φωτιά με Ουνικάχα Μάλαγα, Εφές Αναντόλου και Παναθηναϊκό, από τα οποία άλλωστε θα κριθεί και η πρόκριση των ερυθρόλευκων στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

To Top