ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δύσκολα τα μπαράζ για την Ελλάδα ακόμα κι ως 2η!

Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση βρίσκεται η Ελλάδα καθώς ακόμη κι αν τερματίσει πάνω από τη Βοσνία, είναι πολύ πιθανό να βγει χειρότερη 2η των προκριματικών, μένοντας εκτός μπαράζ.

Ματς δίχως αύριο δίνει η Εθνική μας το βράδυ του Σαββάτου (7/10, 21:45) απέναντι στην Κύπρο, με το διπλό στη Λευκωσία να είναι μονόδρομος, ώστε να παραμείνουμε στο “παιχνίδι” της 2ης θέσης. Αυτή τη στιγμή η “γαλανόλευκη” βρίσκεται στο -1 από τους Βόσνιους που αύριο φιλοξενούν το αδιάφορο Βέλγιο, ενώ την τελευταία αγωνιστική η Ελλάδα υποδέχεται το Γιβραλτάρ και η Βοσνία πηγαίνει στην Εσθονία (αδιάφορη).

Ακόμη πάντως κι αν έρθει το “δώρο” από το Βέλγιο για την Εθνική και καταφέρει να προσπεράσει στην κούρσα τους Βόσνιους, είναι πολύ πιθανό να χάσει το εισιτήριο για τα μπαράζ, ως χειρότερη 2η των προκριματικών! Από τους εννιά ομίλους άλλωστε ο δικός μας (8ος) βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη χειρότερη μοίρα και θα πρέπει να έρθουν βολικά τα υπόλοιπα αποτελέσματα για να μη γίνει το… ατύχημα! Σημειώνεται πως για να βγει η οχτάδα των καλύτερων 2ων, αφαιρούνται οι βαθμοί που πήραν κόντρα στον τελευταίο του ομίλου τους. Σε ό,τι αφορά την Ελλάδα, εφόσον κάνει το 2/2 στα ματς που απομένουν και φτάσει τους 19 βαθμούς, θα βρεθεί στους 13.

To Top