Δύσκολες ώρες! Αποχώρησε ο Μελισσανίδης από το ΟΑΚΑ, ξεφωνητά στον ΠΑΟΚ για Ιβάν και… Παμπλίτο!

Δύσκολες ώρες! Αποχώρησε ο Μελισσανίδης από το ΟΑΚΑ, διαμαρτυρίες στον ΠΑΟΚ για… εγκατάλειψη από Ιβάν!

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε της ΑΕΚ με 4-0 στο πρώτο ημίχρονο και ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρακολούθησε το πρώτο μέρος από τα επίσημα του Ολυμπιακού Σταδίου, αλλά με το σφύριγμα της λήξης του πρώτου ημιχρόνου σηκώθηκε και έφυγε από το γήπεδο, αφού δεν άντεχε να βλέπει άλλο την… κατρακύλα της ομάδας του.

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε μια ταπεινωτική ήττα στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό με 3-0 και οι οπαδοί του βράζουν κυριολεκτικά με τους πάντες στην ομάδα, όμως τα έχουν βάλει περισσότερο με τον εξαφανισμένο Ιβάν Σαββίδη, ενώ η μπάλα παίρνει και τον Πάμπλο Γκαρσία, με τους φίλους της ομάδας να ξεκαθαρίζουν πως δεν έχει θέση στον ΠΑΟΚ.

«Ομάδα παρατημένη από τον Ιβάν», γράφουν πολλοί οπαδοί, ενώ κάποιοι εξ αυτών ζητάνε ακόμα και την αποχώρηση του από την ΠΑΕ μιας και δεν ασχολείται τη φετινή σεζόν, με το αγωνιστικό τμήμα να παραπαίει στη Superleague. Τα social media της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουν πάρει φωτιά μετά το νέο απίστευτο κάζο στη Λεωφόρο, με τους οπαδούς να καλούν εκτός από τον Ιβάν και τον Γκαρσία να φύγει ή να… γυρίσει πίσω στις ακαδημίες.

To Top