Δύσκολες ώρες για… Βιτόλο

Αγάπησε το χρήμα πιο πολύ από τη φανέλα της ομάδας. Δεν είναι ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος. Δικαίωμά του. Κρίνεται, όμως, για τις δηλώσεις… πίστης, ανάλογα με το χρώμα. Ο κόσμος π.χ. πίστευε ότι ήταν ανάλογα με το χρώμα της φανέλας της ομάδας. Αλλά, όπως αποδείχθηκε, το μοναδικό χρώμα που αγάπησε ήταν το χρώμα του χρήματος!

1,90 πληρώνει ο «άσος» του Άρη κόντρα στον Αστέρα. Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο Βίκτορ Βιτόλο περνάει τις πιο δύσκολες ώρες από τότε που ήρθε στην Ελλάδα, όπως έχει ομολογήσει σε ανύποπτο χρόνο. Ο Ισπανός, ο οποίος έδωσε δείγματα γραφής και κρίθηκε από τον φίλαθλο κόσμο, επανήλθε με δηλώσεις του σχετικά με την κατάσταση στον Παναθηναϊκό.

«Οπωσδήποτε όλα αυτά που συμβαίνουν μας επηρεάζουν. Γιατί Παναθηναϊκός είμαστε όλοι μας και κάτι που συμβαίνει σε ένα τμήμα του συλλόγου, επηρεάζει και όλα τα υπόλοιπα τμήματα. Οι ειδήσεις που έρχονται δεν είναι θετικές, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι μιλάμε για τον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος με ευρωπαϊκή ιστορία, ένας σύλλογος τον οποίο όλοι τον γνωρίζουν. Όπου και αν μιλήσεις, όπου και αν πεις Παναθηναϊκός, όλοι τον γνωρίζουν…» είπε ενώ όπως αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά «όπως στρώσεις θα κοιμηθείς».

Στη συνέχεια, ο Βιτόλο υπογράμμισε ότι: «Περνάει δύσκολες στιγμές αυτή την χρονική περίοδο, όμως παραμένει πάντοτε Παναθηναϊκός και γι’ αυτό τον λόγο αξίζει τον σεβασμό όλων. Γιατί είναι ο Παναθηναϊκός. Και ας περνάει δυσκολίες… Πιστεύω ότι θα πρέπει να επανέλθει η σταθερότητα, ώστε να ξεπεραστούν τα προβλήματα και να βρεθούν σωστές λύσεις στα υπάρχοντα προβλήματα».

Ο Βιτόλο, ο οποίος έδειξε πριν λίγες μέρες τον… καλό του εαυτό μετά το τέλος του αγώνα Παναθηναϊκός-Άρης, προκαλώντας ένα επεισόδιο σε βάρος των κίτρινων.

To Top