ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δύσκολες ώρες στον Άρη, ζητούνται ψυχραιμία και αποφάσεις για την… επιστροφή!

Δύσκολες ώρες στον Άρη, ζητούνται ψυχραιμία και αποφάσεις για την… επιστροφή!

Η ήττα από τον Ιωνικό, μοιραία προκάλεσε αντιδράσεις στο εσωτερικό του Άρη. Το σημειώσαμε και χθες μετά το κιτρινόμαυρο Βατερλό. Το κλίμα είναι βαρύ για τον Άκη Μάντζιο, χωρίς αυτό να προεξοφλεί άμεσα και τις όποιες αποφάσεις του Καρυπίδη.

Είναι δύσκολες οι ώρες, ζητούνται ψυχραιμία και αποφάσεις… Είναι γεγονός ότι ο Άκης Μάντζιος, ο προπονητής της απολύτου εμπιστοσύνης του Καρυπίδη κι επί της ουσίας ένα κερδισμένο “προπονητικό στοίχημα” όπως κατέγραψε η περσινή επιτυχημένη σεζόν, διάγει τις πιο δύσκολες ώρες του, από τότε που πέρασε για πρώτη φορά την πόρτα του Κλεάνθης Βικελίδης.

Από χθες προέκυψε ήδη μια προπονητολογία. Επίσημα δεν προκύπτει το παραμικρό. Κανείς φυσικά δεν μπορεί να προεξοφλήσει τις οριστικές αποφάσεις του Καρυπίδη, από την στιγμή που καλείται να αποφασίσει για μια επιλογή δική του 100%, την οποία στήριξε και είχε θετικά αποτελέσματα.

Ήδη η απόφαση του Καρυπίδη να μοιράσει πρόστιμα σε κάθε επίπεδο είναι μια πρώτη αντίδραση. Το σίγουρο είναι ότι ο Άρης βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο πριν το ματς της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό κι αν η ομάδα θα συνεχίσει με τον Μάντζιο ή με νέο προπονητή θα φανεί άμεσα.

 

To Top