Δύσκολη αποστολή για τον Άρη με οκτώ δικαστικές μάχες!

Στις 28 Αυγούστου ο Άρης κέρδισε πολύτιμο χρόνο, πετυχαίνοντας τότε την αναβολή σε οκτώ δικαστικές μάχες μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου. Η ημέρα αυτή έφτασε και με νομικό εκπρόσωπο το μέλος του δ.σ. της ΠΑΕ και νομικό σύμβουλο του ΑΣ Xρήστο Γρόλλιο, οι κίτρινοι θα δώσουν αυτή τη πολυμέτωπη δύσκολη αποστολή.

Πρόκειται συνολικά για οκτώ υποθέσεις αυτές των Τόχα, Κουλουχέρη, Γκαρσία, Σηφάκη, Οδυσσέα Αναγέννησης για τον Βασίλη Τριανταφυλάκο και των Φατί, Ντίκο και Σανκαρέ για τις νόμιμες προμήθειες των εκπροσώπων τους.

Στο διάστημα που προηγήθηκε οι κίτρινοι επιδίωξαν κάποιους συμβιβασμούς πριν την τελική εκδίκαση των υποθέσεων. Τελικά επήλθε προφορική συμφωνία με τον Νάτσο Γκαρσία για εξόφλησε του χρέους μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια, ενώ για τις άλλες περιπτώσεις υπάρχουν αρκετά εμπόδια, τα οποία καλούνται να ξεπεράσουν οι άνθρωποι του Άρη.

Φυσικά, όπως είναι γνωστό, σημαντικότερο πρόβλημα είναι αυτό του Κουλουχέρη, ο οποίος ζητά από το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ την άμεση επιβολή ποινής στον Άρη που είναι η αφαίρεση βαθμών, τηρώντας ανένδοτη στάση και απορρίπτοντας οποιαδήποτε προσπάθεια συμβιβασμού.

To Top