ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Δύσκολη αποστολή στην Πόλη, αλλά θέλει το “διπλό” για να ρεφάρει! (PRESSARIS LIVE, 19:00)

Ο Άρης θα προσπαθήσει σήμερα (19:00) να καλύψει την εντός έδρας ήττα του από την Τέλεκομ Μπον με “διπλό” μέσα στη Κωνσταντινούπολη επί της Μπεσίκτας, ωστόσο η αποστολή του μόνο εύκολη δεν είναι απέναντι σε ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι κίτρινοι μετρούν τρεις σερί ήττες, με διαφορετικό παρανομαστή η καθεμία. Το αποτέλεσμα βέβαια είναι αυτό που μετράει. Ο Άρης οφείλει να αλλάξει πρόσωπο για να επιστρέψει σε τροχιά νικών.

Με τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό Κυπέλλου προχθές έβγαλε το πρόσωπο που θέλει να βλέπει ο Παναγιώτης Γιαννάκης στην άμυνα. Επιθετικά, όμως, εξακολουθεί να είναι μια ομάδα μπλοκαρισμένη, που θέλει τον χρόνο της για να βρει συνεργασίες, αυτοματισμούς, να κατανοήσουν τα μέλη της πώς πρέπει να παίζει. Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ μίλησε και για έλλειψη αυτοπεποίθησης, από την οποία ενδεχομένως να προκύπτει η χαμηλή παραγωγικότητα.

Οι κίτρινοι έχουν να διαχειριστούν εκτός από έναν ιδιαίτερα ποιοτικό αντίπαλο, όπως είναι η Μπεσίκτας, και το θέμα της ενέργειας. Έδωσαν πολλά προχθές και σε λιγότερο από 48 ώρες καλούνται να βγάλουν επίσης ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο, διεκδικώντας την επιστροφή τους στις νίκες.

Η Μπεσίκτας έπαιξε τον αγώνα πρωταθλήματος μεσημέρι Σαββάτου εντός έδρας, άρα είναι πιο ξεκούραστη ομάδα από τον Άρη.

Η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη θα πρέπει να βρει λύσεις επιθετικά. Είναι καιρός να αρχίσει να λειτουργεί καλύτερα, να κυκλοφορεί τη μπάλα καλύτερα, να την προστατεύει περισσότερο όπως έκανε με τον Ολυμπιακό προχθές (7 λάθη μόλις), να σκοράρει περισσότερο. Κι αν έχει την ίδια αμυντική προσήλωση και μακριά από το Παλέ, θα μπει στον σωστό δρόμο.

To Top