ΜΠΑΣΚΕΤ

Δύσκολη αποστολή στο Περιστέρι, αλλά οφείλει να αντιδράσει! (PRESSARIS, 18:00)

Ο Άρης θα προσπαθήσει σήμερα (18:00) στο Περιστέρι να καλύψει την απώλεια που είχε το περασμένο Σάββατο από τον Κολοσσό στο γήπεδό του. Αποστολή όχι εύκολη, αλλά ο Άρης οφείλει να διεκδικήσει ως το τέλος τη νίκη, βγάζοντας αντίδραση στο παρκέ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Οι κίτρινοι έκαναν πισωγύρισμα με την ήττα από τον Κολοσσό και πρέπει πάση θυσία να βρουν τουλάχιστον μία νίκη ακόμα για να είναι ήρεμοι με ό,τι συμβαίνει προς τα κάτω.

Το πρόγραμμά που ακολουθεί δεν είναι εύκολο, αλλά ο Άρης πρέπει να βγει και να παλέψει κάθε παιχνίδι και να το διεκδικήσει για να το κερδίσει.

Οφείλει να βγάλει στο παρκέ, αρχής γενομένης από τον σημερινό αγώνα στο Περιστέρι, το καλό αγωνιστικό του πρόσωπο, αυτό που εμφάνισε στο πρώτο δίμηνο του 2019 και πήρε τέσσερις νίκες.

Το θετικό είναι πως ο Γιάννης Καστρίτης θα έχει στη διάθεσή του τους Λευτέρη Μποχωρίδη, Βασίλη Τολιόπουλο και Δημήτρη Βεργίνη, μονάδες ιδιαίτερα σημαντικές στην περιφερειακή γραμμή, εκεί όπου θα κριθεί και το παιχνίδι, διότι ο ρυθμός που δίνει ο Χάροου για λογαριασμό του Περιστερίου είναι το “κλειδί” για να διεκδικήσει ο Άρης το διπλό σήμερα στα δυτικά προάστια της Αθήνας.

To Top