Δύσκολη αποστολή του Άρη στον Χολαργό για το τέταρτο διπλό (PRESSARIS, 15:45)

Ο Άρης φιλοξενείται σήμερα (15:45) από τον Χολαργό στην Αθήνα, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Basket League και θα επιδιώξει να πετύχει την τέταρτη εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, με την οποία θα μπει και πάλι στο παιχνίδι για μια θέση στα πλέι οφ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Οι πιθανότητες είναι μικρές, αλλά ο Άρης οφείλει να τις εξαντλήσει μέσα στο γήπεδο. Σαφώς και πήρε μεγάλη ανάσα με τη νίκη επί του Προμηθέα, σαφώς και ακόμα δεν έχει οριστικά αφήσει πίσω τις βαθμολογικές περιπέτειες, αλλά σε κάθε περίπτωση οφείλει μέσα στο παρκέ να διεκδικήσει τη νίκη.

Απέναντι στον Άρη θα βρεθεί μια ομάδα που, αν και νεοφώτιστη, κατάφερε να πλασαριστεί στην πρώτη οχτάδα και να έχει παρουσιάσει πολύ αξιόλογο σύνολο, διεκδικώντας πολλά παιχνίδια πέρα από τις 10 νίκες που έχει μέχρι σήμερα.

Είναι ομάδα του προπονητή της, έχει τον Βλάντο Γιάνκοβιτς ως τον πιο ποιοτικό παίκτη και από εκεί και πέρα έξι αρκετά καλούς ξένους και έτσι πορεύεται στο πρωτάθλημα.

Οι κίτρινοι για να έχουν πιθανότητες νίκης σήμερα θα πρέπει να παρουσιάσουν το ίδιο ανταγωνιστικό και παθιασμένο πρόσωπο που είχαν αμυντικά κόντρα στον Προμηθέα και επιθετικά θα είναι ευχής έργο να συνεχίσει ο Λάκι Τζόουνς από εκεί που σταμάτησε το περασμένο Σάββατο και σαφώς να είναι πιο αποδοτικοί οι δύο κορυφαίοι περιφερειακοί του, Λευτέρης Μποχωρίδης και Βασίλης Τολιόπουλος.

Δεν θα είναι εύκολο ούτε το σημερινό παιχνίδι, αλλά ο Άρης έχει δείξει φέτος περισσότερες φορές το καλό του πρόσωπο μακριά από το Παλέ και αυτό έχει την ευκαιρία να κάνει ξανά απέναντι στον Χολαργό.

To Top