ΜΠΑΣΚΕΤ

Δύσκολη αποστολή του Άρη στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό (PRESSARIS LIVE, 18:30)

Ο Άρης επιστρέφει σήμερα (18:30) στην αγωνιστική δράση μετά από διακοπή τεσσάρων εβδομάδων στο πρωτάθλημα και σαφώς η αποστολή του στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό για την 17η αγωνιστική μόνο εύκολη δεν είναι.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Οι κίτρινοι παίζουν εκτός έδρας με μια ποιοτικότερη και πιο γεμάτη ομάδα από αυτούς. Είναι πολύ δύσκολο ο Άρης να διεκδικήσει τη νίκη απόψε απέναντι στον Ολυμπιακό μέσα στο ΣΕΦ, ωστόσο είναι στο χέρι του να παρουσιαστεί όσο πιο ανταγωνιστικός μπορεί, όπως ακριβώς είχε κάνει και με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Αυτό που θέλει να δει ο Γιάννης Καστρίτης πρωτίστως είναι οι παίκτες του να παρουσιάσουν όσο το δυνατόν λιγότερα… συμπτώματα αγωνιστικής απραξίας.

Εδώ και ένα μήνα ακολούθησαν ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα προπονήσεων, το οποίο εμπλουτίστηκε με τρία φιλικά παιχνίδια, ωστόσο ένας μήνας χωρίς επίσημους αγώνες είναι πολύ μεγάλο διάστημα.

Αγωνιστικά, ο Άρης έχει μοναδικό απόντα τον Δημήτρη Βεργίνη, που ούτως ή άλλως απουσίασε από τα τελευταία ματς και πριν τη διακοπή.

Εννοείται πως για να μπορέσουν οι κίτρινοι να παραμείνουν στο παιχνίδι και να διεκδικήσουν όσα περισσότερα μπορούν, θα πρέπει να ελέγξουν πρωτίστως τον ρυθμό του αγώνα και αυτό θα συμβεί αν προστατεύσουν το αμυντικό ριμπάουντ και περιορίσουν τα λάθη τους.

To Top