ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή, μονόδρομος το “διπλό” στο Περιστέρι! (PRESSARIS LIVE, 19:00)

Ένα από τα πλέον δύσκολα εκτός έδρας του ματς στο φετινό πρωτάθλημα, θα δώσει σήμερα (ΕΡΤ, 19:00) ο Άρης, που φιλοξενείται στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο, για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν την νίκη απέναντι στον τρίτο (25 βαθμοί) του βαθμολογικού πίνακα Ατρόμητο, προκειμένου να παραμείνουν σε τροχιά Ευρώπης και να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, καθώς αυτή τη στιγμή έχουν συγκεντρώσει 19 βαθμούς.

Ο Σάββας Παντελίδης, στο τρίτο του ματς ως προπονητής του Άρη, έχει θέσει ως μοναδικό στόχο την επιστροφή της ομάδας στις νίκες, μετά την ισοπαλία (1-1) της προηγούμενης αγωνιστικής, εντός έδρας με τον Παναθηναϊκό.

Δυστυχώς, όμως, για τον ίδιο έχει ταξιδέψει στην Αθήνα με αρκετές και σημαντικές απουσίες, καθώς εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Νικολά Ντιγκινί, Νίκο Μαρτίνες και ο Θωμάς Ναζλίδης που ταλαιπωρήθηκε από ίωση.

Μετά την ολοκλήρωση της χθες προπόνησης, ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Cuesta, Καντιμοίρης, Mateo Garcia, Bruno Gama, Colazo, Fran Velez, Basha, Younes, Matilla, Mavraj, Menendez, Σιώπης, Δεληζήσης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Κωνσταντινίδης, Διαμαντόπουλος, Παυλίδης, Ιντζόγλου.

Την αναμέτρηση του Άρη κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου ορίστηκε να σφυρίξει ο Αριστομένης Κουτσιαύτης από την Ένωση Άρτας.Βοηθοί του θα είναι οι Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζακύνθου) και Κωνσταντίνος Κωνσταντιός (Ευβοίας), ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Φώτης Φωτιάδης (Καστοριάς). Παρατηρητής ορίστηκε ο Γιώργος Τάπραντζης (Αιτωλοακαρνανίας).

To Top