Δύσκολη νίκη (2-3) του Ολυμπιακού επί της Κηφισιάς (video)

Την πρώτη του νίκη στο 2024, με άκρως περιπετειώδη τρόπo, πέτυχε σήμερα ο Ολυμπιακός στην Καισαριανή με 3-2 επί της Κηφισιάς, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League. Η ομάδα του Καρβαλιάλ πήρε και μεγάλη ψυχολογική ώθηση ενόψει της ρεβάνς των «16» του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό το βράδυ της ερχόμενης Τετάρτης (17/01) στο Καραϊσκάκη.

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν 2-0 με τους Γιώργο Μασούρα και Ναβάρο (11΄, 39΄), αλλά η αποβολή του Ρέτσου στο 44΄ έδωσε τη δυνατότητα στους γηπεδούχους να «επιστρέψουν» με τα γκολ των Μιλίσεβιτς (44΄) και Οζέγκοβιτς (64΄ πέναλτι). Το «τρίποντο» στους Πειραιώτες, που πέτυχαν δύο γκολ με τους Γιώργο Μασούρα και Ελ Αραμπί τα οποία δε μέτρησαν μετά την χρήση του VAR, χάρισε ο Ελ Αραμπί στο 85΄.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδος)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Ματέους Σάντος (90΄+3 δεύτερη κίτρινη) – Ρέτσος (44΄ δεύτερη κίτρινη)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ματέους Σάντος, Οζέγκοβιτς, Μπιφουμά, Κλωναρίδης, Γιάννης Μασούρας – Ρέτσος

Οι συνθέσεις:

ΚΗΦΙΣΙΑ (Ντέιβιντ Νίλσεν): Κρίστινσον, Γιάννης Μασούρας, Γκόμπελιτς, Ιπαλίμπο (90΄+7  Νίνης), Βαφέας, Ίλιεφ (65΄ Κλωναρίδης), Πέιος, Μιλίσεβιτς, Μπιφουμά, Ματέους Σάντος, Οζέγκοβιτς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κάρλος Καρβαλιάλ): Τζολάκης, Ρέτσος, Μπιανκόν, Κίνι, Ροντινέι (84΄ Ζέλσον Μαρτίνς), Καμαρά (84΄ Αλεξανδρόπουλος), Καρβάλιο, Φορτούνης (89΄ Ορτέγκα), Γιώργος Μασούρας, Ποντένσε (46΄ Ντόη), Ναβάρο (65΄ Ελ Αραμπί)

To Top