Δύσκολη νύχτα για το… Μάντσεστερ

Από τα χειρότερα έσωσε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Άσλεϊ Γιανγκ μια και με γκολ του στο 90ο λεπτό του αγώνα με την Βασιλεία διαμόρφωσε το τελικό 3-3 στο «Ολντ Τράφορντ», γλιτώνοντας την ομάδα του από την ήττα, η οποία θα ήταν και η πρώτη εντός έδρας στo Τσάμπιονς Λιγκ μετά από το 2009 (1-0 από Μπεσίκτας). Μεγάλη νίκη 2-0 για την Μπάγερν Μονάχου επί της Μάντσεστερ Σίτι στο ματς της ημέρας. Γενικά ήταν μια… δύσκολη βραδιά για το Μάντσεστερ.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής που έγιναν την Τρίτη: 
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ίντερ                            2-3 (6΄Λούσιο, 23΄Παντσίνι, 48’ Ντζαγκόεβ, 77’ Λοβ, 79’ Σάρατε)
Μπάγερν Μονάχου-Μάντσεστερ Σίτι     2-0 (38΄, 45΄ Γκόμες)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- Βασιλεία       3-3 (16΄, 17΄Γουέλμπεκ, 90΄ Γιανγκ – 58΄ Φ. Φράι, 60΄, 76΄Α. Φράι)
Νάπολι-Βιγιαρεάλ                                 2-0 (14΄ Χάμσικ, 17΄Καβάνι)
Τράμπζονσπορ-Λιλ                               1-1 (75` Κόλμαν – 30΄ Σο)
Οτελούλ- Μπενφίκα                             0-1 (40΄Μπρούνο Σέζαρ)
Ρεάλ Μαδρίτης-Άγιαξ                           3-0 (25΄Ρονάλντο, 41΄Κακά, 49΄Μπενζεμά)
Λιόν-Ντινάμο Ζάγκρεμπ                       2-0 (23΄Γκομίς, 42΄Κονέ)

1ος όμιλος: 
Με τον Μάριο Γκόμες να σκοράρει δύο φορές και να φτάνει τα 11 γκολ(!) σε όλες τις διοργανώσεις, η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε 2-0 της Μάντσεστερ Σίτι στην «Αλιάντζ Αρίνα», στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του Champions League. Πειστική -για τη συνέχεια- εμφάνιση από τους Βαυαρούς, που πέτυχαν μία εμφατική νίκη. Σπουδαία νίκη και μεγάλη εμφάνιση για τη Νάπολι, 2-0 (επίσης) τη Βιγιαρεάλ στο «Σαν Πάολο».

 
Μπάγερν Μονάχου – Μάντσεστερ Σίτι 2-0 
Νάπολι – Βιγιαρεάλ 2-0 

2ος όμιλος: 
Σκοπό να κλέψει την παράσταση το ‘χει βάλει η Τραμπζονσπορ! Τι κι αν συμμετέχει στο Champions League μπαίνοντας από… το παράθυρο σαν κλέφτρα (πήρε τη θέση της Φενέρ)! Τι κι αν θεωρείται… αουτσάιντερ πριν από κάθε πρώτο σφύριγμα, η τουρκική ομάδα έκανε αυτό που έπρεπε κόντρα στη Λιλ (1-1), δεν την άφησε να φύγει με το «διπλό» από την έδρα της και παρέμεινε στην κορυφή του 2ου ομίλου, μετά το πέρας της δεύτερης αγωνιστικής. Ματσάρα με την Ίντερ νικήτρια (2-3) στη Ρωσία. 

 

Τραμπζονσπόρ – Λιλ 1-1 
ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ίντερ 2-3 

3ος όμιλος: 
Εκεί που όλα έδειχναν ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα υποχρεωνόταν σε εντός έδρας ήττα σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ μετά από δύο χρόνια, ο Άσλεϊ Γιάνγκ «λύτρωσε» τους «κόκκινους διαβόλους» στο 90ο λεπτό και διαμόρφωσε το τελικό 3-3. Στην άλλη αναμέτρηση για τον τρίτο όμιλο η Μπενφίκα νίκησε 1-0 στην έδρα της Οτελούλ

 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Βασιλεία 3-3 
Οτελούλ – Μπενφίκα 0-1 

4ος όμιλος: 
Παίζοντας για 45’ λεπτά το ποδόσφαιρο που χρειαζόταν Ρεάλ Μαδρίτης και Λιόν προχώρησαν σε νίκες κόντρα στους Άγιαξ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη δεύτερη αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Champions League. Οι παίκτες του Μουρίνιο επικράτησαν 3-0 των Ολλανδών, ενώ οι Γάλλοι 2-0 των Κροατών. 
Φορτσάτη μπήκε στην αναμέτρηση η Λιόν, η οποία μόλις στο 23’ άνοιξε το σκορ με τον «δαιμονισμένο» φέτος Γκομίς, ο οποίος, έξω από την περιοχή «κρέμασε» τον Κελάβα και έβαλε τους Λιονέ στη θέση του οδηγού. Λίγο αργότερα, στο 42’ ο νεαρός Κονέ διπλασίασε τα τέρματά της ομάδας του με κοντινή προβολή. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός για την Λιόν έπεσε και η Λιόν κρατούσε με σχετική ευκολία τη νίκη, η οποία ήταν και η πρώτη στη διοργάνωση για φέτος. 

 
Λιόν – Ντιναμό Ζάγκρεμπι 2-0 
Ρεάλ Μαδρίτης – Άγιαξ 3-0

To Top