“Δύσκολο παιχνίδι, ο Άρης θα παίξει πιο επιθετικά και γρήγορα”

Ιδιαίτερα δύσκολο θα είναι για την Ξάνθη το παιχνίδι με τον Άρη, όπως δήλωσε ο Ράινερ Μάουρερ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο novasports.gr:

«Θα είναι μια πολύ δυνατή μάχη γιατί ο Άρης έπαιξε καλά στα τελευταία δύο παιχνίδια με τον Ατρόμητο και τον Λεβαδειακό», ήταν το αρχικό σχόλιο του Γερμανού προπονητή.

Για το τι θα πρέπει να κάνει η Ξάνθη: «Θα πρέπει να παλέψουμε πολύ δυνατά, όπως παλεύει ο Άρης. Αυτό θα είναι το κλειδί για εμάς».

Για τον Άρη: «Περιμένω τον Άρη να παίξει πολύ επιθετικά και γρήγορα. Ο Άρης διαθέτει πολλούς νέους παίκτες και αυτό θα είναι ένα καινούργιο κομμάτι που θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε».

Για το τι θα πρέπει να κάνει τεχνικά η Ξάνθη: «Αυτό που θα πρέπει να κάνει η Ξάνθη τεχνικά είναι να αντιμετωπίσει τον Άρη με το ίδιο όπλο. Δηλαδή με δυνατές και γρήγορες κόντρα επιθέσεις. Αυτό θα πρέπει να κάνουμε κόντρα στον Άρη
για να το αντιμετωπίσουμε όπως πρέπει».

Για το αν είναι αισιόδοξος: «Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα είναι επιτυχία για εμάς ακόμη και αν πάρουμε ένα βαθμό».

Για το αν υπάρχει πίεση με βάση τη βαθμολογική θέση της Ξάνθης: «Σε κάθε παιχνίδι υπάρχει πίεση. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε την καλή μας απόδοση ώστε να έχουμε θετικά αποτελέσματα. Αν με τον Άρη έχουμε την καλή απόδοση που είχαμε στα τελευταία παιχνίδια, τότε πιστεύω ότι θα έρθουν τα καλά αποτελέσματα».

To Top