“Δύσκολο το παιχνίδι με Άρη”

Ο Εντουάρντο Μπρίτο μίλησε για τις δυσκολίες που κρύβει για τον Ατρόμητο η αυριανή αναμέτρηση με τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο novasports.gr:

Έντου παρά το γεγονός ότι η ομάδα αγωνίστηκε στο κύπελλο με πολλές αλλαγές, δείχνει πως δεν υπάρχουν βασικοί και αναπληρωματικοί. Είναι έτσι;

“Ε βέβαια, ευτυχώς παρά το ότι το ρόστερ μας είναι μικρό, μπορούμε να υπολογίζουμε όλους τους ποδοσφαιριστές μας. Μπήκαν τα παιδιά που ήταν ξεκούραστα και κάναμε ένα καλό παιχνίδι και καταφέραμε να περάσουμε στην επόμενη φάση.”

Ωραίο γκολ έβαλες πάντως.

“Καλό ήταν ντάξει. Έκανα εγώ το 2-0, είχε βάλει κι ο Φυτανίδης ένα πολύ καλό γκολ για το 1-0, αλλά το καλό είναι ότι κερδίσαμε και προχωράμε.”

Τώρα αντίπαλος στο κύπελλο είναι ο Ολυμπιακός. Πως περιμένεις αυτή τη δυάδα αγώνων;

“Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα, αλλά εμείς τώρα κοιτάμε μόνο τον αγώνα της Κυριακής. Όταν θα φτάσει εκείνη η ώρα για τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, θα δούμε το πλάνο μας, για να μπορέσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα κι αν μπορούμε να περάσουμε στην επόμενη φάση.”

Ο Άρης στην τελευταία θέση της βαθμολογίας μοιάζει με πληγωμένο θηρίο. Πιστεύεις ότι αυτό μπορεί να σας δυσκολέψει, μιας και έχετε βρει καλό ρυθμό;

“Όταν είναι έτσι τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα. Είναι μια ομάδα που παλεύει στα χαμηλά της βαθμολογίας και θα μας δυσκολέψει στον αγωνιστικό χώρο. Αλλά εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας και θα πάμε εκεί να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι που στόχος μας είναι η νίκη. Θα δούμε τί θα γίνει.”

Είναι από τις πιο δύσκολες έδρες το Κλεάνθης Βικελίδης;

“Ο Άρης έχει τον κόσμο του, αλλά εντάξει εμείς να είμαστε καλά και νομίζω ότι όταν η ομάδα μας είναι καλά νομίζω ότι θα γίνει το παιχνίδι πιο εύκολο για μας. Σίγουρα είναι μια δύσκολη έδρα, αλλά νομίζω με το πλάνο μας θα περάσουμε από εκεί και θα πάρουμε τους βαθμούς.”

Πίστευες ότι ο Άρης θα είναι σε αυτή την βαθμολογική θέση;

“Κάποτε όχι. Αλλά τώρα είναι δύσκολες εποχές. Βλέπουμε ότι οι περισσότερες ομάδες έχουν πρόβλημα κι έτσι είναι. Άμα δεν φροντίζεις, γίνονται αυτά.”

To Top