Δώδεκα… “απαντήσεις”-γροθιά από τον Άρη με τα δελτία!

Δώδεκα απαντήσεις-χαστούκια από τον Άρη προς όλους εκείνους ήθελαν και περίμεναν τη διάλυσή του, δόθηκαν με την εξασφάλιση των δελτίων των νέων μεταγραφών.

Μετά την “ηχηρή γροθιά” που δόθηκε στο θέμα της αδειοδότησης (την εξασφάλισε μετά Βαΐων και Κλάδων) η ΠΑΕ Άρης εξασφάλισε κανονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα τα 12 δελτία των καινούριων ποδοσφαιριστών της από την ελληνική ομοσπονδία και έτσι ο Γιάννης Χατζηνικολάου έχουν πλέον και τυπικά όλους τους παίκτες στην διάθεσή του για να βγάλει αύριο αποστολή για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Φυσικά και ο Άρης δεν μπορεί να πανηγυρίζει για το αυτονόητο. Αλλά εδώ που έφτασε (χωρίς αδειοδότηση, για να μην ξεχνιόμαστε…) κάθε τέτοια εξέλιξη αποτελεί βήμα μπροστά!

Το θέμα ήταν περισσότερο διαδικαστικό παρά ουσιαστικό για την ΠΑΕ, αφού είχαν προηγηθεί τις περασμένες μέρες πολύωρες επαφές και συζητήσεις του προέδρου, Δημήτρη Ηλιάδη με τα στελέχη της ΕΠΟ για το συγκεκριμένο θέμα, όταν και βρέθηκε η “χρυσή τομή” σε ότι έχει να κάνει με το θέμα της εξυπηρέτησης του παλιού χρέους των 612.000 ευρώ που δημιούργησαν οι προηγούμενες διοικήσεις.

To Top