ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δώδεκα τελικές, εννιά στην εστία, αλλά μόνο ένα γκολ…

Η αστοχία κυρίως κι έπειτα η ατυχία στέρησαν από τον Άρη τους τρεις πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα με τον ΟΦΗ να παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας στο “Κλεάνθης Βικελίδης”…

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Οι “κιτρινόμαυροι” πέταξαν χθες ένα ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο συνετίστηκαν, έκλεισαν στα καρέ του τον ΟΦΗ, που το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να αμυνθεί μαζικά.

Ήρθε το γκολ της ισοφάρισης, αλλά όχι της ολικής ανατροπής, με τον Άρη να δημιουργεί και πάλι πολλές και κλασσικές ευκαιρίες.

Ίσως όχι όσες κόντρα στην Μόλντε στην ρεβάνς, αλλά εξίσου σημαντικές και αρκετές για να έρθει η ανατροπή. Έλειψε όμως το δεύτερο γκολ, από μία ομάδα που είχε δύο δοκάρια και ένα χαμένο πέναλτι (κατέληξε άουτ), σε 12 καταγεγραμμένες τελικές προσπάθειες εκ των οποίων οι εννιά ήταν εντός της αντίπαλης εστίας!

Στο γκολ απαιτείται δουλειά και κυρίως καθαρό μυαλό. Ο Άρης το δεύτερο δεν το είχε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, γι αυτό και κάθε καλή ενέργεια δεν κατέληγε στα δίχτυα του αντιπάλου. Γκολ που πραγματικά δεν χάνονται, όπως το δοκάρι του Ιντέγε ή το πέναλτι του Ντιγκινί…

 

 

 

To Top