Δώνης για Βέλεθ: «Τον υπέγραψε ο Ρόκα χωρίς να το μάθω, δεν πληρώναμε εισιτήριο των 150 ευρώ»

Σε συνέντευξή του ο Γιώργος Δώνης μίλησε για το διαζύγιό του με τον Παναθηναϊκό και όσα συνέβησαν μέσα στη σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στη μεταγραφή του Φραν Βέλεθ.

Χαρακτηριστικά είπε στην ιστοσελίδα onsports.gr: «Με τον Βέλεθ μίλησα 5 Νοεμβρίου πρώτη φορά και το θυμάμαι γιατί τότε γεννήθηκε ο εγγονός μου. Είχα απορρίψει τον Μπρούνο Γκάμα δεν ήθελα έναν παίκτη στα 33 του στο ρόστερ. Μίλησα μαζί του και μάλιστα και οικονομικά. Ήταν χαρούμενος γιατί είχε μάθει καλά πράγματα και για μένα.

Στη συνέχεια έδωσα την ατζέντα στον Ρόκα. Έλεγα να έχουμε 3-4 στόπερ που θα είναι σε καλό επίπεδο. Ο Ρόκα έκανε τις διαπραγματεύσεις. Όλα αυτά με τη λογική πως το μπάτζετ θα πάει στα 7 εκατ. ευρώ. Μου είπε ο Μπουτσικάρης ότι δεν θα ανέβει το μπάτζετ άρα δεν μπορούμε να δαπανήσουμε σε στόπερ και μετά να λείπουν εξτρέμ. Πηγαίνει λοιπόν ο Ρόκα χωρίς καμία ενημέρωση και τον υπογράφει κρυφά και το μαθαίνω μετά από 15 μέρες από τον Κωνστάντο.

Μετά μου είπαν ότι είναι over μπάτζετ. Δεν μπορεί να είναι οι προπονητές απλήρωτοι εγώ υπέγραφα συνέχεια μετακυλήσεις χρεών. Μέχρι και τον Γενάρη γίνονταν αυτά. Όταν διαμαρτυρήθηκα για τους συνεργάτες τότε εμφανίστηκε ο Μπουτσικάρης και τους πλήρωσε».

Εντύπωση προκάλεσαν και τα σχόλια για διάφορα οικονομικά. «Στα ταξίδια στη περιφέρεια δεν παίρναμε μαζί μας τον διατροφολόγο. Δεν βάζαμε 150 ευρώ εισιτήριο για να μην έχουμε ένα εισιτήριο ή ένα δωμάτιο περισσότερα. Θέλαμε να βάλουμε ένα σύστημα ανάλυσης. Έκανε 10.000 ευρώ, το κατεβάσαμε στις 5.000, έκανα αίτημα κι απορρίφθηκε. Ζήτησαν να το πληρώσω από τη τσέπη μου. Τελικά το πλήρωσε η ΠΑΕ.

Επισήμανε ότι τον έπαιρνε στις διακοπές κλαίγοντας ο Μπουζούκης, αλλά και τις συμβουλές του στον Χατζηγιοβάνη. Ανέφερε ότι κολλούσαν οι ανανεώσεις για ένα αυτοκίνητο (στον Σερπέζη) ή για λίγες χιλιάδες ευρώ (Αθανασακόπουλος).

To Top