Δώνης: «Δεν υπήρχαν ποτέ πέντε λεπτά καθυστερήσεις στην Τούμπα! Επικρατεί υποκρισία»

Tην ώρα που το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο τον τιμώρησε με ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα μήνα για το επεισόδιο του με τον τέταρτο διαιτητή στο ματς με τον ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Δώνης μιλούσε στην κάμερα της NOVA για τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Για την αποβολή του στην Τούμπα: “Τις τελευταίες ημέρες μετά το ματς της Τούμπας υπάρχει μεγάλη υποκρισία. Προσπαθούμε να παρουσιάσουμε ότι αν τιμωρηθεί ένας προπονητής θα λυθεί το πρόβλημα του ποδοσφαίρου. Η δική μου συμπεριφορά και της ομάδας μου έχει αποδείξει πως λειτουργούμε στον Παναθηναϊκό. Έγινε ένας διαπληκτισμός με τον τέταρτο και ούτε τον έσπρωξα, ούτε τον απώθησα. Τον ακούμπησα και αυτό έχει μεγάλη διαφορά. Θα πρέπει και εγώ και ο πάγκος να κρατάει τα νεύρα του. Αν με ρωτήσετε για το όφελος της ομάδας μας πρέπει να χαμηλώσουμε το επίπεδο μας. Γιατί όπως συμπεριφερόμαστε τώρα δεν κάνουμε καλό. Πρέπει να χαμηλώσουμε το επίπεδο συμπεριφοράς μας για να έχουμε καλύτερη αντιμετώπιση”.

Έκανε τοποθέτηση για το θέμα των καθυστερήσεων στο ντέρμπι της Τούμπας. Ο Γιώργος Δώνης ήταν ξεκάθαρος σε αυτό: “Σε αυτό το παιχνίδι δεν υπάρχουν ποτέ πέντε λεπτά καθυστερήσεις. Ποτέ. Έχω δει το παιχνίδι ολόκληρο και πρέπει να υπάρχουν τρία με τέσσερα το ανώτερο. Το ματς δεν τέλειωσε στα χέρια του διαιτητή που είχε 95:20 με τη μπάλα στα χέρια. Αν στο δικό μας παιχνίδι ήθελε πέντε λεπτά καθυστερήσεις, στο παιχνίδι Ξάνθη – Ολυμπιακός και Λαμία – Βόλος πρέπει να παίζανε 20”.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα καταθέσει έφεση, προκειμένου να μειωθεί η ποινή από 30 σε 15 ημέρες.

 

To Top