Δώνης: «Πολύ καλό υλικό ο Άρης, στο πρώτο ματς προκαλέσαμε την τύχη μας»

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Άρη, τονίζοντας το καλό υλικό που έχουν οι «κιτρινόμαυροι».

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

«Αξιολογώντας τις ομάδες βάση του υλικού που έχουν, ο Άρης έχει πολύ καλό υλικό. Στην αρχή πίστευα ότι εμείς, ο Άρης και η ΑΕΚ θα παλέψουμε για την 3η θέση. Η ποιότητα του υλικού του είναι υψηλή, αλλά σε πολλά παιχνίδια δεν πήρε το αποτέλεσμα που θα ήθελε.

Έχει καλούς χειριστές της μπάλας (Γκάμα, Ντιγκινί, Λάρσον, Φετφατζίδης), συν τον Ιντέγε και γενικώς διαθέτει καλό υλικό» ανέφερε μεταξύ άλλων στη Nova o προπονητής του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε:

«Θα πρέπει να περιορίσουμε λοιπόν εμείς τους χώρους στο γήπεδο και να επιβάλουμε το παιχνίδι μας. Από την δική μας κυκλοφορία μπάλας και την πίεση που θα ασκήσουμε εξαρτάται ο αγώνας».

Ενώ για τη νίκη του Άρη στον Α’ γύρο με 4-0 είπε: «Στο πρώτο ματς εμείς προκαλέσαμε την τύχη μας. Δεν μου φταίει σε τίποτα ο Άρης για το βαρύ σκορ στον πρώτο γύρο. Το σημαντικό είναι ότι εκείνη την στιγμή, αντέδρασαν οι παίκτες, συζητήσαμε με τον τεχνικό διευθυντή και τον πρόεδρο και κατάλαβα ότι δεν έπρεπε να παραιτηθώ. Η ομάδα με είχε ανάγκη και εγώ είχα ανάγκη την ομάδα».

To Top