Δώνης: “Το χειρότερο που βίωσα; Τα στημένα επεισόδια μετά το 2-2 με τον Άρη-Υποδουλωμένες οι ομάδες της Θεσσαλονίκης”!

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε για πολλούς και διάφορα στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης. Ανάμεσα στ’ άλλα σχολίασε τα όσα έγιναν μετά το περσινό 2-2 με τον Άρη.

Όπως είπε στον “Αρένα”:

“Για εμένα το χειρότερο γεγονός στον ΠΑΟΚ ήταν μετά από το παιχνίδι με τον Άρη που φέραμε ισοπαλία, δεν θα ήθελα να το ζήσω ξανά. Ήξερα από την Παρασκευή πως σε περίπτωση που η ομάδα δεν κερδίσει θα υπάρχουν στημένα επεισόδια. Το ήξερα δύο μέρες νωρίτερα. Το ματς ήρθε 2-2 με το πέναλτι που κέρδισε ο Άρης και υπήρχε μια λογική να μην πάω εγώ με το πούλμαν αλλά εγώ όπως πάντα ήμουν  μπροστά και πήγα με το πούλμαν.

Αυτό που ζήσαμε το προπονητικό τιμ ήταν απίστευτο. Φτάσαμε στην Τούμπα όπου ήταν 500-1000 άτομα και έφυγε η ομάδα ήσυχα και μείναμε μόνο εμείς. Ακούγαμε πράγματα λες και είχαμε κακοποιήσει παιδάκια και μας βρίζανε και χτυπούσαν το πούλμαν. Ακούγαμε πράγματα που ήταν εξωφρενικά για το ποδόσφαιρο για ένα αποτέλεσμα. Αυτό ήταν το χειρότερο και υπήρξαν βέβαια πολλά άλλα πράγματα. Όταν λέω στημένα εννοώ πως τα ήξερα μέσα από τους οπαδούς.

Σε περίπτωση που δεν κερδίζαμε θα γινόταν αυτό. Ό,τι υπήρχε η προδιάθεση εάν δεν κέρδιζε η ομάδα να γίνουν επεισόδια. Δεν εννοώ πως ήταν στημένο από την διοίκηση ή  κάτι τέτοιο. Είχε γίνει συνάντηση πριν από δύο μέρες με τους οπαδούς και το γνωρίζαμε”.

Για τις ομάδες της Θεσσαλονίκης είπε:

“Οι ομάδες εδώ είναι υποδουλωμένες των οπαδών σε μεγαλύτερο βαθμό από ότι στην Αθήνα. Όταν ο οπαδός αισθάνεται δύναμη και παίρνει αποφάσεις δεν προοδεύει η ομάδα. Αν δούμε τις εποχές του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, τα πάντα κατευθύνονται γύρω από τις διοικήσεις. Στα δυνατά του χρόνια ο Παναθηναϊκός που τα έζησα ήταν πολύ διαφορετικά από αυτά που συναντάμε τώρα. Στο Ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να ξεφύγουν οι ομάδες να είναι υποδουλωμένες στους οπαδούς. Αυτοί οι οπαδοί δεν είναι μεγάλοι σε αριθμό. Απλά αναγκάζει τους πολλούς ή να μην μιλάνε ή να φεύγουν από το γήπεδο”.

To Top