«Δώρο» για τα 100 χρόνια ο Ροναλντίνιο

Πολύ κοντά σε συμφωνία με την Παλμέιρας είναι ο Ροναλντίνιο, με τις οικονομικές απατήσεις του να έχουν πέσει πολύ. Το… δώρο για τη συμπλήρωση των 100 της χρόνων η μεταγραφή του Βραζιλιάνου.

Το σπουδαίο όνομα του έχει ακουστεί αυτό το καλοκαίρι για τις Μπεσίκτας, Σάντος, Φλουμινένσε, ΚΠΡ και Μπόκα Τζούνιορς.

Ο Ροναλντίνιο απέρριψε προτάσεις διαφόρων συλλόγων ή έχασε την ευκαιρία να πάει σε άλλες τόσους (για τους οποίους δεν μάθαμε), καθώς οι οικονομικές του απαιτήσεις ήταν… κάπως υπερβολικές.

Σύμφωνα, με δημοσιεύματα μάλιστα ζητούσε από τους «μνηστήρες» του ένα ποσό γύρω στα 4 εκατ. ευρώ. Αυτά όμως είναι περασμένα «μεγαλεία», καθώς η μεταγραφική περίοδος τελειώνει και 34χρονος Βραζιλιάνος αναγκάζεται να ρίξει κατά πολύ τις απαιτήσεις του.

Εξ ου και το ενδιαφέρον της Παλμέιρας για την απόκτηση του, που κοντεύει να γίνει συμφωνία, όπως υποστηρίζουν βραζιλιάνικα Μέσα.

Συγκεκριμένα, γίνεται λόγος για μια προσφορά από την ομάδα -που σήμερα (26/8) κλείνει εκατό χρόνια ιστορίας- που φτάνει τα 1,9 εκατ. ευρώ, ποσό που ικανοποιεί τον πρώην άσο της Μπαρτσελόνα.

Πλέον, αναμένονται να ολοκληρωθούν τα τυπικά και αυτή η μεταγραφή να είναι το «δώρο» της βραζιλιάνικης ομάδας για τα γενέθλια της…

πηγή: sportfm.gr

To Top