ΜΠΑΣΚΕΤ

Δώρο σκάφος 200.000 ευρώ για τα γενέθλια του Λάσκαρη

Μετά τον γάμο-υπερπαραγωγή που έκαναν στην Τζια στα τέλη Ιουνίου ο Νίκος Λάσκαρης και η γυναίκα του Τζώρτζια Ευσεβίου έκαναν αίσθηση αυτή τη φορά στη Μύκονο, με αφορμή τα γενέθλια του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ Άρης!

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ η Espresso: “Το πάρτι γενεθλίων του επιχειρηματία και μεγαλομετόχου του μπασκετικού Αρη, το οποίο οργανώθηκε στο κλαμπ Monarch στο Καλό Λιβάδι μία ημέρα μετά τον Δεκαπενταύγουστο, ξεχείλιζε από χλιδή, ενώ οι περισσότεροι καλεσμένοι έμειναν άφωνοι με το δώρο που έκανε στον εορτάζοντα η σύζυγός του: ένα φουσκωτό σκάφος που -όπως ακούστηκε- στοίχισε περίπου 200.000 ευρώ!

Γνωστή εταιρία οργάνωσης εκδηλώσεων επιμελήθηκε το birthday party, προσέχοντας έως και την παραμικρή λεπτομέρεια στον χώρο του Monarch που είχε κλειστεί πριβέ ειδικά γι’ αυτό τον λόγο. Το μενού περιελάμβανε όλα τα καλά, από κρέας και ψάρι έως εξωτικά φρούτα και γλυκά, η σαμπάνια έρεε σε αφθονία”.

Σε άλλο σημείο του ρεπορτάζ αναφέρει: “Μεταξύ των καλεσμένων ήταν η Μαρία Νικόλτσιου, κουμπάρα του Νίκου Λάσκαρη και της Τζώρτζιας Ευσεβίου, ο σχεδιαστής μόδας Βασίλης Ζούλιας, ο hair stylist των celebrities Τρύφων Σαμαράς, ο οποίος επιμελήθηκε την κουπ της Τζώρτζιας και της κόρης της, Ραφαέλας, ο σχεδιαστής κοσμημάτων Περικλής Κονδυλάτος, ο interior designer Βαγγέλης Μιχελής και πολλοί επιχειρηματίες από το εξωτερικό.
Δύο δημοφιλή ελληνικά συγκροτήματα, οι Μέλιsses, που είχαν παίξει και στα γαμήλια γλέντια του ζευγαριού, και οι 48 Ωρες ψυχαγώγησαν τον κόσμο με τα τραγούδια τους, ενώ η guest star της βραδιάς έφτασε κατευθείαν από την Ολλανδία. Επρόκειτο για μια καταπληκτική σωσία της Μέριλιν Μονρόε, ονόματι Κλόντια, που χειροκροτήθηκε θερμά όταν εμφανίστηκε επί σκηνής τραγουδώντας το «Diamonds are a girl’s best friend». Η συνέχεια βρήκε την Ολλανδή σωσία της αξέχαστης ντίβας του Χόλιγουντ να ερμηνεύει το «Happy Birthday» στον Νίκο Λάσκαρη, ακριβώς όπως είχε κάνει πριν από δεκαετίες η αυθεντική Μέριλιν για χάρη του τότε προέδρου της Αμερικής Τζον Φ. Κένεντι”.

Στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρονται ακόμη τα εξής: “Οι εκπλήξεις όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Την ώρα που ο εορτάζων έσβησε τα κεράκια με τον αριθμό «40», τα οποία στόλιζαν τη γενέθλια τούρτα του (το θέμα της ήταν η ομάδα μπάσκετ του Αρη), πολλά πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό κάνοντας τη νύχτα μέρα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο!

Τότε η Τζώρτζια Ευσεβίου ανακοίνωσε μπροστά σε όλους το δώρο της, καλώντας τόσο τον άντρα της όσο και τους καλεσμένους να πάνε στην παραλία προκειμένου να το θαυμάσουν από κοντά. Πράγματι, το εντυπωσιακό φουσκωτό, το οποίο είχε στολιστεί με κορδέλες, ώστε να παραπέμπει σε δώρο, βρισκόταν αραγμένο σχεδόν μπροστά στο beach club”.

To Top