Δ. Μποροβήλος: “Ο Παντελίδης πέτυχε, δημιούργησε πράγματα…”

Για την πορεία του Αστέρα αλλά και την εν γένει κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο μίλησε ο εκ των αντιπροέδρων της ομάδας Δημήτρης Μποροβήλος στον σταθμό  «Arcadia 93.8», ενώ αναφέρθηκε στο Σάββα Παντελίδη. 

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Όπως τόνισε:

«Ο προπονητής στο ποδοσφαιρικό τμήμα κάθε ομάδας είναι το γενικό κουμάντο, ο αρχηγός. Όταν κλείνει η πόρτα στα αποδυτήρια δεν υπάρχει πρόεδρος, δεν υπάρχει μεγαλομέτοχος, δεν υπάρχει κανένα άλλο πόστο. Η εικόνα που βγάζει μια ομάδα στο γήπεδο είναι η φιλοσοφία του προπονητή. Ο Σάββας Παντελίδης πέτυχε στον Αστέρα. Δημιούργησε πράγματα. Για κάποιο λόγο όμως δεν μπόρεσε να περάσει όσα πέρασε πέρυσι στους παίκτες του ενώ είχε τα ίδια πρόσωπα.

Όταν αλλάζει ένας προπονητής αλλάζει όλο το σύστημα στα αποδυτήρια. Μπορεί να υπάρχουν ποδοσφαιριστές που αισθάνονται αδικημένοι από τον προηγούμενο προπονητή και με την έλευση του νέου, προσπαθούν να αποδείξουν στον καινούργιο προπονητή ότι εμείς είμαστε εδώ, προσπαθούμε και ο προηγούμενος προπονητής δεν μας έβλεπε. Όλο αυτό αν ο καινούργιος προπονητής είναι έξυπνος και έμπειρος μπορεί να το εκμεταλλευτεί προς το συμφέρον της ομάδας του. Κάτι τέτοιο κάνει μέχρι τώρα ο Γιώργος Παράσχος».

To Top