ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βρήκε επιχειρηματίες ο Φάρος κι εάν ανέβει θα αγωνιστεί στην Α1

Παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα, ο Φάρος σκοπεύει να αγωνιστεί κανονικά στην Stoiximan.gr Basket League σε περίπτωση που κερδίσει αύριο (24/5) τον Ηρακλή στον τελικό των playoffs και κερδίσει την άνοδο.

Ο Φάρος Κερατσινίου προηγείται με 2-1 νίκες του Ηρακλή στην σειρά των τελικών των playoffs της Α2 και χρειάζεται μία ακόμα νίκη προκειμένου να πανηγυρίσει την άνοδο στην Stoiximan.gr Basket League. Μία νίκη ίσως έρθει και αύριο (24/5) όταν και υποδέχεται τον Ηρακλή

Αν νικήσει ο Φάρος θα γράψει ιστορία, αφού θα κερδίσει για δεύτερη σερί χρονιά την άνοδο στην Stoiximan.gr Basket League. Σε αντίθεση ωστόσο με την περσινή σεζόν, φέτος σκοπεύει να αγωνιστεί κανονικά, παρά το γεγονός ότι ακούγεται πως ακόμα και αν τα καταφέρει θα επιλέξει τον περσινό “δρόμο”.

Ο Φάρος είναι έτοιμος να περάσει στο επαγγελματικό μπάσκετ, με τον Βαγγέλη Τσάπα να αποχωρεί,  κάνοντας όμως πρώτα το όνειρό του να ανεβάσει τον Φάρο στην κατηγορία των μεγάλων πραγματικότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, έχουν ήδη βρεθεί επιχειρηματίες που θα πάρουν την ομάδα στην Stoiximan.gr Basket League, παίρνοντας την σκυτάλη από τον Βαγγέλη Τσάπα.

 

To Top