ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Είδαν ελκυστικό ποδόσφαιρο τα παιδιά, τρελάθηκαν με Σιώπη και Ντιγκινί”

Τα παιδιά του Ηφαίστου Παλαιοχωρίου βρέθηκαν στις κερκίδες του Κλεάνθης Βικελίδης και είδαν το παιχνίδι του Άρη με τον Απόλλωνα, απολαμβάνοντας ποδοσφαιρικό πολιτισμό.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο εκ των προπονητών της ομάδας της Ημαθίας, Κωνσταντίνος Μουστάκας, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8:

-Για τον Ήφαιστο Παλαιοχωρίου:

Συνηθίζουν να δίνουν και ένα όνομα οι προπονητές στις ακαδημίες τους. Είναι Ήφαιστος υπό την αιγίδα του Άρη Παλαιοχωρίου στην Ημαθία.

-Για την εμπειρία για τα παιδιά των ακαδημιών:

Το βίωσαν πολύ έντονα γιατί είχαμε αρκετά μικρά παιδάκια. Από 8 μέχρι 12 ετών. Είναι μια καλή εμπειρία για αυτά τα παιδιά. Για τα περισσότερα από αυτά τα παιδιά είναι η πρώτη φορά που πηγαίνουν σε ένα παιχνίδι της Σούπερ Λιγκ και είναι μία καλή εμπειρία για τα παιδιά να δουν πως έχουν τα πράγματα στις μεγάλες ομάδες.

-Για το ματς:

Παρακολουθήσαμε ένα όμορφο παιχνίδι με αρκετά γκολ και τα ευχαριστηθήκαμε όλα τα γκολ. Δεν ήταν μόνο πολλά αλλά και όμορφα. Γενικότερα και η ατμόσφαιρα που επικρατούσε ήταν κάτι πολύ ωραίο για τα παιδιά.

-Για την έλλειψη βίας: 

Θα πρέπει να δώσεις στα παιδιά την βάση ότι ο αθλητισμός είναι χαρά και διασκέδαση. Θέλουν να ξαναέρθουν στο γήπεδο και να ζήσουν την εμπειρία αυτή. Ζήτησαν πότε θα είναι η επόμενη φορά που θα ξαναέρθουμε στο γήπεδο για να δουν ξανά την ατμόσφαιρα αυτή.

-Για την αισθητική:

Το κυριότερο είναι να αποκτούμε αισθητική στο ποδόσφαιρο, καθώς βλέπουμε τι γίνεται τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα με τα κρούσματα βίας.

-Για το ποιος παίκτης είναι δημοφιλής στα παιδιά:

Νομίζω ότι ο Μανώλης ο Σιώπης είναι πολύ δημοφιλής στα παιδιά. Το δεύτερο γκολ του Νικολά Ντιγκινί τους ενθουσίασε πολύ με την ενέργεια του και την προσπάθεια.

-Για το πως βλέπει τον Άρη:

Πιστεύω ότι παίζει ένα αρκετά ελκυστικό ποδόσφαιρο. Ήταν μεγάλο το κενό τα χρόνια που έλειπε. Με την επιστροφή του και με την θέση που κατέχει πιστεύω και εύχομαι να τον ξαναδούμε στην Ευρώπη, για να ζήσουμε μεγάλες στιγμές όπως παλιά.

-Για το πότε αν θα βγει μεγάλος παίκτης:

Ο Μιχάλης Παντόπουλος είναι ο προπονητής της ομάδας. Σαν ομάδα έχουμε βγάλει καλό παίκτη, τον Βασίλη τον Τσιάρτα, ο οποίος ξεκίνησε από την ομάδα μας. Πιστεύω ότι του χρόνου θα συμμετέχουμε με την Κ12 και την Κ14 στο πρωτάθλημα της Ημαθίας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Αποστόλη τον Τερζή, ο οποίος βοήθησε στο να βρεθούμε στο γήπεδο χθες.

To Top