Είδη ρουχισμού σε άπορα παιδιά στην Τουρκία δώρισε ο Κολοβέτσιος

Το όνομα του Δημήτρη Κολοβέτσιου εμφανίζεται σήμερα σε περίοπτη θέση στα περισσότερα τουρκικά ΜΜΕ. 

Ο λόγος δεν είναι ο συνηθισμένος, δηλαδή κάποια θετική παρουσία του ως αρχηγός της Καϊσέρισπορ στο πρωτάθλημα της Super Lig. Έχει να κάνει με φιλανθρωπία και ευαισθητοποίηση για παιδάκια που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Ο Έλληνας σέντερ μπακ που βρίσκεται εδώ και τρία χρόνια στην Καισάρεια, αποφάσισε να γιορτάσει τα 32α γενέθλιά του (16/10/1991) προσφέροντας βασικά αγαθά σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.

«Σκέφτηκα κάτι τέτοιο, βλέποντας αρκετό κόσμο να δυσκολεύεται στις δύσκολες μέρες που ζούμε. Τόσο οικονομικά όσο και με όλη αυτήν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί παγκοσμίως, υπάρχουν παιδιά που στερούνται βασικά αγαθά»

Έτσι, ο Κολοβέτσιος αποφάσισε στα γενέθλιά του να προσφέρει είδη ρουχισμού. Ζήτησε από τον σύλλογο να βρει παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα έλλειψης βασικών ειδών. Χθες (1η Νοεμβρίου) επισκέφτηκε ένα σχολείο το οποίο βρίσκεται σε υποβαθμισμένη περιοχή της πόλης και έδωσε στα παιδιά τσάντες οι οποίες περιείχαν μπουφάν, παπούτσια και φόρμα γιατί πλησιάζει χειμώνας και στη Καισάρεια είναι βαρύς.

«Ήδη είχαμε κάνει τις επαφές μέσω της Καϊσέρισπορ, αφού υπάρχει ένα πρόγραμμα με το οποίο εμείς οι παίκτες επισκεπτόμαστε τα σχολεία. Συνειδητοποιώ τι συμβαίνει γύρω μας. Ήθελα να χαροποιήσω αυτά τα παιδιά και να τους δώσω λίγο χαμόγελο αυτές τις δύσκολες ημέρες» τόνισε ο έμπειρος αμυντικός.

Στην διαδικασία παράδοσης το «παρών» έδωσαν και εκπρόσωποι του υπουργείου Παιδείας της Τουρκίας, που εξέδωσε επίσημη ενημέρωση για την αγαθοεργία του Δημήτρη Κολοβέτσιου. Την επομένη, σήμερα δηλαδή, το όνομά του αναφέρεται σε μεγαλύτερα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας και τα σχόλια είναι εγκωμιαστικά.

Ο 32χρονος στόπερ διανύει την τέταρτη σεζόν του στην Τουρκία και είναι αρχηγός της Καϊσέρισπορ με την οποία οσονούπω θα συμπληρώσει τριψήφιο αριθμό συμμετοχών.

To Top