ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Είκοσι μέρες “περιθώριο” για να επιτευχθεί ο στόχος του ολοκληρωμένου ρόστερ

Ο Βαγγέλης Αγγέλου έχει βάλει στόχο να έχει ολοκληρωμένο ρόστερ ο Άρης στις 13 Αυγούστου όταν και θα ξεκινήσει προετοιμασία, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχουν 20 μέρες ακόμα για να επιτευχθούν συμφωνίες με τουλάχιστον τρεις παίκτες.

Επειδή ο Άρης έχει ανοίξει πολλά μεταγραφικά μέτωπα και αναζητά τις καλύτερες δυνατές επιλογές, λειτουργώντας υπό καθεστώς απαγορευτικού μεταγραφών, δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν προκύψουν οριστικές συμφωνίες ακόμα και μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα.

Παραμένει ανοικτό το θέμα του Μποχωρίδη, ενώ οι κίτρινοι κινούνται και για την απόκτηση δύο παικτών στη ρακέτα, για να πλαισιώσουν τους Μάικαλ Κάιζερ, Βασίλη Χρηστίδη και Στράτο Βουλγαρόπουλο, ενώ ρόλο ψηλού μπορούν να παίξουν σε χαμηλά σχήματα και ο Λάκι Τζόουνς και ο Διαμαντής Σλαφτσάκης.

Υπάρχουν συγκεκριμένες επιλογές για όλες τις θέσεις, υπάρχουν συγκεκριμένες προτάσεις που έχουν σταλεί και γίνονται συζητήσεις.

Αυτή τη στιγμή ο Άρης θέλει να κλείσει τους τρεις παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις (1-2, 4 και 5) και από εκεί και πέρα θα εξετάσει ο Αγγέλου με τους συνεργάτες του αν θα χρειαστεί η απόκτηση κι άλλου παίκτη.

To Top