ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Είμαι Αρειανός, αλλά η ΑΠΕΛ θα κυνηγήσει τη νίκη»

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΠΕ Λαγκαδά, Παντελής Κρυστάλλης, μίλησε για το επερχόμενο ματς με τον Άρη, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι είναι αναγκασμένοι να κυνηγήσουν το θετικό αποτέλεσμα, χαρακτηρίζοντας παράλληλα τους «κίτρινους» ως δίκαιους φετινούς πρωταθλητές.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στον Αρένα FM 89.4:

Για το ματς: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Βρισκόμαστε κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, πρέπει να ψάξουμε βαθμούς σε όλα τα παιχνίδια και δυστυχώς δεν έχουμε την πολυτέλεια να διαλέγουμε παιχνίδια».

Για τον αντίπαλο: «Ο Άρης είναι ομάδα άλλης κατηγορίας, δεν ανήκει στη δική μας, είναι σε διαφορετικούς ρυθμούς από όλες τις ομάδες, αλλά έχει τρωτά σημεία και πρέπει να προσπαθήσουμε να πάρουμε κάτι για τους εαυτούς μας και για την προσπάθεια που κάνουμε».

Για το πώς αντιμετωπίζουν το παιχνίδι στην τοπική κοινωνία: «Οι Αρειανοί είναι πολλοί εδώ στον Λαγκαδά και θεωρώ ότι θέλουν να δουν και τον Άρη και θα έρθουν μαζικά στο γήπεδο. Είμαστε καλή ομάδα, παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο και θεωρώ ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι. Και εγώ Αρειανός είμαι και με στεναχωρεί που βλέπω τον Άρη σε τόσο χαμηλές κατηγορίες».

To Top