ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

«Είμαι βέβαιος πως θα επικρατήσει η νομιμότητα»

Ο Κώστας Παπαδόπουλος, και μίλησε για το θέμα της ανόδου του Άρη στη Football League.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Μετρόπολις” :

Για την παρουσία του στην πρώτη του Άρη: «Ήθελα να πάω για να δείξω ότι είμαι κοντά. Μου άρεσε που ήρθαν τα παιδιά και τους είδα σε καλή κατάσταση, με όρεξη είναι καλοί ποδοσφαιριστές και χαρακτήρες. Προετοιμάστηκαν στις διακοπές δεν το παράτησαν και φαινόταν να έχουν μια φρεσκάδα».

Για το μέλλον: Υπάρχει μια εκκρεμότητα πολύ σημαντική. Χθες είχαμε την απόφαση με την Κέρκυρα, οπότε μοιραία η όποια απόφαση θα προκύψει την επόμενη εβδομάδα μιας και ο Λεβαδειακός θα προσβάλλει την απόφαση. Αρα η επικύρωση της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκ θα γίνει μετά από αυτά και θα σηματοδοτήσει την έναρξη των διαδικασιών για τη Football League. Θα κληθούν οι ομάδες που υποβιβάζονται από τη Σούπερ Λιγκ να δηλώσουν συμμετοχή, είναι γνωστό ότι τουλάχιστον τρεις δε θα δηλώσουν συμμετοχή. Ως εκ τούτου θα προκύψουν κενά και επειδή το επόμενο πρωτάθλημα θα γίνει με 20 ομάδες που είναι ξεκαθαρισμένο και από το νόμο και από την ΕΠΟ, αυτά θα αναπληρωθούν από τους δευτεραθλητές της Γ’ Εθνικής. Μετά προκύπτει θέμα με τα μπαράζ. Αν οι κενές θέσεις είναι τρεις και οι υποψήφιες ομάδες  είναι τέσσερις, τότε θα γίνουν μπαράζ».

Πότε θα γίνουν τα μπαράζ: «Δε ξέρω πότε ακριβώς, πιεζόμαστε από την υπόθεση της Κέρκυρας. Πιστεύω θα κινηθούμε γρήγορα. Επειδή υπάρχει και προηγούμενο με 21 ομάδες, καλό θα ήταν μην πάμε σε αυτή τη διαδικασία για τους παίκτες, κοντά στον Δεκαπενταύγουστο».

Είναι σίγουρος ότι ο Άρης θα ανέβει και πως δεν υπάρχουν ζυμώσεις στο παρασκήνιο για το αντίθετο: «Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και όποιος προσπαθήσει να τα αλλάξει, θα βάλει τον εαυτό του σε μεγάλη περιπέτεια. Πιστεύω πως θα γίνει ότι λέει ο νόμος. Δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόθεση από κανένα να υπερβεί τα όρια της νομιμότητας. Είμαι βέβαιος για αυτό.»

To Top