“Είμαι στη διάθεση του Άρη”

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Νίκος Τσαρούχας εξέφρασε  το προσωπικό του παράπονο για την Κοινωνία Μελών ενώ αναφέρθηκε και στην νέα διοίκηση του Δημήτρη Ηλιάδη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Από το 1975 είμαι τακτικό μέλος σε διάφορα διοικητικά σχήματα, και πριν από αυτό ήμουν οργανωμένος φίλαθλος, πάντα με την καλή έννοια όχι όμως με την μορφή που είναι τώρα, δεν υπήρχαν τότε σύνδεσμοι ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα», είπα αρχικά και μετά απάντησε για τον λόγο που δεν παραβρέθηκε στην πρόσφατη συνέλευση της κοινωνίας μελών:

«Δεν έλαβα γνώση,  το καταγγέλλω δημόσια, εμένα δεν με ενημέρωσε κανένας για την γενική συνέλευση, ούτε ένα τηλεφώνημα ούτε ένα απλό sms δεν μου έστειλαν».

Για την νέα διοίκηση του κ. Ηλιάδη: “Ακόμα δεν είδα τίποτα, είναι μια καλή κίνηση που πήρε δικά μας παιδιά , και τον Γιάννη τον Χατζηνικολάου ως προπονητή αλλά και τον Μπουγιουκλή και όλα τα παιδιά που έχουν μέσα τους το «κίτρινο αίμα», από κει και πέρα δεν είδα τίποτε το ιδιαίτερο. Μακάρι να επιτύχουν τα παιδιά. Γενικά είχα καλές σχέσεις με τον Δημήτρη τον Ηλιάδη και τότε αλλά και τώρα που ασχολήθηκε με τα διοικητικά, μιλήσαμε αρκετές φορές και του δήλωσα την θέση μου. Αλλά μετά και την εκλογή του δεν έχουμε επικοινωνήσει”.

Για τον κ. Ψηφίδη: “Ο Γιάννης Ψηφίδης θεωρώ ότι πέτυχε στον Άρη το διάστημα που διοίκησε την ΠΑΕ, μας κάλεσε και μας ενημέρωσε με κάθε λεπτομέρεια, θα πρέπει  ο Ηλιάδης να έρθει κοντά με τον Ψηφίδη, και να συνεργαστούν και για τα οικονομικά αλλά και για τα διοικητικά, και άμα δεν μπορέσει να τον φέρει εκεί ας ζητήσει τις σκέψεις και τις ιδέες του.

Ελπίζω και εύχομαι να μπουν τα πράγματα σε μια σειρά, εγώ έχω πολύ καλή διάθεση και από την πλευρά μου είμαι στην διάθεση του Άρη, οπωσδήποτε επενδυτής έρθει είμαι έτοιμος να πουλήσω τις μετοχές μου.

Άμα υπάρχει ηρεμία στον σύλλογο, ομοψυχία και ενότητα πιστεύω ότι θα βρεθεί και επενδυτής, τουλάχιστον θεωρώ ότι υπάρχουν οι βασικές προϋποθέσεις”.

To Top