“Είμαστε Άρης και δεν φοβόμαστε τίποτα”

Ο Στέλιος Νάκας ήταν από τους παίκτες που είχαν συμβολή στην κατάκτηση της νίκης απέναντι στον Εθνικό Αγίου Αγιονερίου, παίζοντας ως αλλαγή στο ματς του Κιλκίς., με αρκετά καλή απόδοση.

Ο εξτρέμ των κίτρινων μίλησε στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος» για το «διπλό» των «κίτρινων», τη δυσκολία στο σκοράρισμα και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, χαρακτηρίζοντας κομβικό το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.

«Αυτό που βλέπω είναι ότι σχεδόν όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια θα είναι σε αυτόν τον ρυθμό. Ολες οι ομάδες από τη στιγμή που θα παίζουν με τον Άρη, θα έχουν έναν ποδοσφαιρικό εγωισμό. Θα δίνουν το κάτι παραπάνω για να πάρουν έστω και έναν βαθμό και θα κλείνονται πίσω ψάχνοντας για κάποιο γκολ. Εμείς έχουμε κυκλοφορία και έλεγχο σε όλο το 90λεπτο, είναι όμως και θέμα τύχης αν θα σκοράρουμε», είπε ο νεαρός εξτρέμ στον «Α», σχολιάζοντας και τη δυσκολία του Αρη να βρει δίχτυα.

«Οταν οι αντίπαλοι κλείνονται πίσω, χαλούν τον ρυθμό του αγώνα. Εμείς εύκολα ή δύσκολα θα πάρουμε όλα τα παιχνίδια. Δουλεύουμε καθημερινά στον τομέα του σκοραρίσματος και πάνω στη δημιουργία φάσεων από τα πλάγια», είπε συγκεκριμένα, αποφεύγοντας όμως να αναφερθεί στη διαιτησία. «Οσοι είδαν το παιχνίδι, κατάλαβαν τι έγινε. Εμείς; δεν πρέπει να μιλάμε για αυτό το κομμάτι, αλλά να κάνουμε τη δουλειά μας μέσα στο γήπεδο», επεσήμανε ο Νάκας, χαρακτηρίζοντας κομβικό για τη συνέχεια τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό. «Πρέπει να τα χτυπήσουμε όλα και ειδικά αυτό με τον Πανσερραϊκό, το οποίο είναι κομβικό. Ετσι πρέπει, γιατί είμαστε Άρης και δεν φοβόμαστε τίποτα».

To Top