«Είμαστε Άρης και είμαστε υποχρεωμένοι μόνο να κερδίζουμε»

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Νίκος Λιόλιος, μίλησε για την χθεσινή νίκη του Άρη επί του Εθνικού Νέου Αγιονερίου και τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο «Αθλητικό Μετρόπολις»:

«Είχαμε πολύ καλή παρουσία στον χθεσινό παιχνίδι. Κάναμε ένα από τα καλύτερα μας ημίχρονα και αν ήμασταν πιο καλοί στην τελική προσπάθεια, θα είχαμε εξασφαλίσει τη νίκη νωρίτερα».

Για την ετοιμότητα της ομάδας: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Πιστεύω πως σε 2-3 αγωνιστικές θα είμαστε ακόμα καλύτεροι και θα δείξουμε ότι είμαστε πρωταγωνιστές στην κατηγορία».

Για την προσαρμογή στο πρωτάθλημα: «Σιγά σιγά με τις προσθήκες που έγιναν, είμαστε καλύτεροι και προσαρμοζόμαστε αρκετά γρήγορα».

Για την πίεση από το μέγεθος της ομάδας: «Από την στιγμή που διαλέξαμε να είμαστε στον Άρη θα πρέπει όλοι να διαχειριστούμε την πίεση και να δουλέψουμε πάνω στην φιλοσοφία του προπονητή που ζητά ελκυστικό θέαμα με θετικά αποτελέσματα».

Για τα χαρακτηριστικά του Καλαϊτζίδη: «Είναι από τους προπονητές που μαθαίνεις πολλά δίπλα του. Τον χαρακτηρίζει η σκληρή δουλειά».

Για το ότι οι περισσότερες ομάδες παίζουν κλειστά: «Πάνω-κάτω επειδή είμαστε Άρης, όλες οι ομάδες θα μας παίξουν κλειστά. Εμείς δουλεύουμε πάνω σε αυτό και είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίζουμε», για να καταλήξει:

«Είμαστε Άρης και είμαστε υποχρεωμένοι μόνο να κερδίζουμε. Στόχος μας και μονόδρομος η άνοδος».

To Top