«Είμαστε μια γροθιά, πραγματική ενότητα και στην πράξη»

Μετά από δυο συνεδριάσεις που έκανε το νέο διοικητικό συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών συγκροτήθηκε σε σώμα και προχωράει στο δύσκολο έργο και την δύσκολη αποστολή του.

Κατά γενική ομολογία όλων των μελών το κλίμα μέσα σε αυτές τις δυο συνεδριάσεις κρίνεται απόλυτα θετικό και δίνει δύναμη και κουράγιο για τη συνέχεια.

Είναι χαρακτηριστικό ότι εκτός από τα επτά μέλη του διοικητικού συμβουλίου, το παρών έδωσαν και τα μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής Σταύρος Ιωάννου και Γιώργος Χατζής, οι οποίοι συνδράμουν στη γενικότερη προσπάθεια.

To ζητούμενο είναι η αρχή αυτή να συνεχιστεί και να υπάρχει η μεγάλη διάθεση όλων και ο ζήλος για τον κιτρινόμαυρο σύλλογο.

Ο νέος σύμβουλος δημοσίων σχέσεων Άγγελος Μυρισλής μιλώντας στο PRESSARIS τόνισε χαρακτηριστικά από την πλευρά του ότι: «Το διοικητικό συμβούλιο εκπέμπει πραγματική ενότητα από την πρώτη στιγμή. Είμαστε όλοι μια γροθιά, μπορεί να έχει ο καθένας τις απόψεις του, αλλά όλα μπαίνουν στη βάση της λογικής να υπηρετήσουμε τα συμφέροντα του Άρη, του συλλόγου μας».

To Top