«Είμαστε σε διαπραγματεύσεις, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό»

Από τη Μόσχα που βρίσκεται ο Άρης, μίλησε για τα θέματα που αφορούν την μπασκετική ομάδα ο βοηθός του Βαγγέλη Αλεξανδρή Σωτήρη Μανωλόπουλο, στον «Άρης FM 92,8».Αναλυτικά η συνέντευξη:

Για τα παιχνίδια στη Μόσχα: «Είναι ένα πολύ σημαντικό τεστ και το αποψινό και το αυριανό. Έχουμε κάποια πλάνα για τα παιχνίδια, όμως μην ξεχνάμε ότι η ομάδα είναι ανέτοιμη. Μας λείπουν παίκτες. Παίκτες βασικοί».

Για τις επικείμενες μεταγραφές: «Είμαστε σε διαπραγματεύσεις. Η διοίκηση κάνει μεγάλη προσπάθεια. Μην ξεχνάμε ότι είναι μία πολύ δύσκολη εποχή για τον Άρη, όμως θα γίνει το καλύτερο δυνατό. Δεν ξέρω ειλικρινά πότε θα κλείσον οι υποθέσεις. Όταν διαπραγματεύεσαι με έναν παίκτη μπορεί να διαπραγματεύεσαι για μισή ώρα ή για μία βδομάδα».

Για το… ναυάγιο στην Καβάλα: «Στην Καβάλα δεν έπαιζαν στην ουσία τέσσερις παίκτες από την πεντάδα, έλειπε κυρίως ο Όλιβερ. Δώσαμε χρόνο στα νέα παιδιά. Δεν θέλαμε να κερδίσουμε ή να κατεβάσουμε το σκορ. Θέλαμε να παίξουμε ότι προσπαθούμε να βγάλουμε στην προπόνηση. Και προφανώς δεν παίξαμε καλά και δεν είμαστε ευχαριστημένοι».

Τέλος, έκανε τις εκτιμήσεις και τις προβλέψεις του για το φετινό πρωτάθλημα: «Το πρωτάθλημα θα είναι πάρα πολύ δυνατό. Το πρωτάθλημα θα είναι ο όπως πέρυσι. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και όλοι οι άλλοι».

To Top