ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Είναι ένα κομβικό παιχνίδι, πρέπει να πάρει τη νίκη ο Άρης»

Την αναγκαιότητα να πάρει ο Άρης τους τρεις βαθμούς της νίκης στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης τόνισε ο προπονητής της Λευκάδας, Ανδρέας Παντζιαράς, μιλώντας στο Metropolis 95.5.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την αναμέτρηση του Άρη με τον Απόλλωνα Σμύρνης: «Ο Άρης προέρχεται από ένα άδικο αποτέλεσμα γιατί θα μπορούσε να πάρει βαθμούς. Είναι ένα κομβικό και οριακό παιχνίδι. Είναι το δεύτερο παιχνίδι που δίνει ο Άρης απέναντι σε ομάδα – ανταγωνιστή του και ένα δεύτερο κακό αποτέλεσμα δεν θα κάνει καλό στη ψυχολογία του. Πρέπει να πάρει τη νίκη και να μην χάσει δίνοντας την ευκαιρία στον Απόλλωνα να ξεφύγει κι άλλο στη βαθμολογία. Η απουσία των Τζεμπούρ και Τάτου είναι εμφανέστατη. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και ο Άρης θα καταφέρει να πάρει τη νίκη απέναντι σε μία καλή και δυνατή ομάδα».

Για την πιθανή συμμετοχή του Ταυλαρίδη: «Ο αρμόδιος για να το αποφασίσει αυτό είναι ο προπονητής. Νομίζω ότι όταν βλέπεις έναν παίκτη στην προπόνηση με καλά πατήματα και με προσωπικότητα, όπως έχει ο Ταυλαρίδης, μπορείς να του δώσεις θέση στο βασικό σχήμα. Κάποια στιγμή πρέπει να παίξει. Χρειάζεται η παρουσία όλων των ικανών ποδοσφαιριστών στο χορτάρι γιατί είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Στα δύσκολα φαίνονται οι μεγάλοι παίκτες και οι μεγάλες ομάδες. Ο Άρης πρέπει να παίξει με ηρεμία γιατί ο πανικός δεν είναι καλός σύμμαχος. Ο Άρης είναι μεγαλύτερη ομάδα και εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τη νίκη και κατά συνέπεια μια βαθμολογική ανάσα».

To Top