ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Είναι ζήτημα γοήτρου! Κερδίζει τον Ατρόμητο με σκορ… προσπέρασης! (PRESSARIS LIVE, 19:00)

Τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος και ο Άρης έχει σήμερα (19:00, PRESSARIS, ERT3) την ευκαιρία όχι μόνο να επιστρέψει στην 4η θέση της βαθμολογίας, αλλά και να αποκτήσει και τον πρώτο λόγο γι αυτήν. Σέντρα στις 19:00, σε ένα γεμάτο “Κλεάνθης Βικελίδης”, για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Οι “κιτρινόμαυροι” είναι στο -3 από τον Ατρόμητο, είναι ζήτημα γοήτρου να τον κερδίσουν, με το σκορ που θέλουν (δύο γκολ διαφορά τουλάχιστον), ώστε η 4η θέση να εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τους ίδιους και τα αποτελέσματά τους, στα δύο εναπομείναντα ματς, εκτός του σημερινού.

Ο Σάββας Παντελίδης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην του ανέτοιμου Μάρτιν Τόνσο, που για ένα ακόμα ματς μένει εκτός αποστολής. Οι Ντάνιελ Λάρσον, Νίκο Μαρτίνες και Χαμζά Γιουνές, που ταλαιπωρήθηκαν από ιώσεις τις προηγούμενες μέρες τις ξεπέρασαν και είναι “ετοιμοπόλεμοι”.

Η αποστολή του Άρη: Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Diguiny, Fran Velez, Hugo Sousa, Younes, Nico Martinez, Matilla, Korhut, Basha, Larsson, Rose, Δεληζήσης, Σιώπης, Φετφατζίδης, Βαλεριάνος, Τζανακάκης.

To Top