“Είναι θέμα ψυχολογίας… Αν κάνει το διπλό ο Άρης η χρονιά θα πάει καλά!”

O άμεσος συνεργάτης του Κώστα Κορμαρή στον πάγκο της Καστοριάς, Νίκος Κολοκυθάς μίλησε για το φιλικό του Άρη με την Καστοριά και για την φετινή χρονιά των κιτρινόμαυρων.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Τα λόγια του στα “Α.Ν. 98.7”

Στην αρχική του τοποθέτηση, αναφέρθηκε γενικότερα στην χτεσινή αναμέτρηση: «Έγινε μια πολύ ωραία αναμέτρηση και την χαρήκαν οι άνθρωποι και των δύο ομάδων. Είχαν την ευκαιρία οι φίλαθλοί μας να δουν την ομάδα σε ένα ποιοτικό ματς και οι Αρειανοί να δουν την ομάδα τους».

Για το πώς είδε τον Άρη, είπε: «Είδα τα παιδιά να έχουν πολλή όρεξη για αυτό το παιχνίδι, αυτό είναι πολύ καλό, γιατί δείχνει ότι οι παίκτες θέλουν να παίζουν. Θέλουν να αποδείξουν στον προπονητή τους ότι είναι έτοιμοι. Ήταν πολύ ωραίο παιχνίδι, γιατί ήταν ανοιχτό. Εκτός από τα τέσσερα γκολ, έγιναν και δοκάρια».

Για το ποιους παίκτες ξεχώρισε από τους «κίτρινους», ανέφερε: «Ο Μανιάς έκανε ένα καλό παιχνίδι και δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει τον Άρη άμεσα και ο Δημήτρης Σουνάς που ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει ποιοτικά στην επιθετική γραμμή».

Για το πώς ένιωσε που είδε που κάποια παιδιά με τα οποία δούλεψε μαζί τους στο παρελθόν, τόνισε: «Ήταν μεγάλη χαρά για εμένα και απέδειξαν ότι μπορούν να φτάσουν ψηλά. Καλώς ή κακώς το ποδόσφαιρο θα στηρίζεται σε νεαρά παιδιά. Είχα την χαρά να δω και κάποια παιδιά με τα οποία δούλεψα στον Άρη. Και ο Λεμονής ήταν πολύ δραστήριος στο παιχνίδι. Είναι προφανές ότι γίνεται καλή δουλειά. Κάθε χρόνο εμφανίζονται νέοι παίκτες. Γιαννιώτας, Διούδης, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Κατίδης, Μπουγαϊδης κ.α».

Για τους στόχους της Καστοριάς στο φετινό πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ 2, επεσήμανε: «Οι στόχοι της φετινής Καστοριάς είναι να δημιουργήσουμε καλό σύνολο και να παίζουμε καλά. Να ευχαριστούμε τον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο. Πρέπει να τον σεβόμαστε, γιατί είναι πελάτης».

Για το ανανεωμένο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ 2, υπογράμμισε: «Είναι καλή ευκαιρία σε νεαρά παιδιά να δείξουν που βρίσκονται σε επαγγελματικές συνθήκες. Είχαν εξαλείψει οι νεαροί παίκτες, λόγω των πολλών ξένων. Όχι μόνο στον Άρη, αλλά σε όλες τις ομάδες. Η λύση για να προχωρήσουμε μπροστά είναι οι ακαδημίες

Για το πώς βλέπει τον Άρη φέτος και αν πιστεύει ότι η ομάδα θα κινδυνέψει, είπε: «Πιστεύω ότι είναι καθαρά θέμα ψυχολογίας. Άμα τα παιδιά κάνουν το διπλό την Κυριακή, θα ανέβει η ψυχολογία και η ομάδα θα έχει καλή χρονιά. Το άγχος ήταν ξεκάθαρο στις πρώτες αγωνιστικές. Υπήρχε μεγάλη πίεση λόγω των κακών αποτελεσμάτων»

Για το πώς είναι η δική του μετάβαση από τις ακαδημίες σε μια κατηγορία με επαγγελματικά πρότυπα, σημείωσε: «Είναι ένα βήμα για εμένα. Προσπαθούμε να κάνουμε καλή δουλειά με τον κ. Κορμαρή και να αναδείξουμε κάποια ταλέντα. Ταλέντα υπάρχουν πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

To Top