ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Είναι πολύ αυστηροί μαζί μας από τότε που ήρθε ο Λάσκαρης»

Το μέλος του Δ.Σ της ΚΑΕ Άρης, Σπύρος Χριστοφορίδης, μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και έστειλε μήνυμα προς τον κόσμο, συνιστώντας του προσοχή, επικαλούμενος το νέο αθλητικό νόμο.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο YelloRadio:

Για τον κόσμο: Δεν θέλουμε ήσυχο το ”Παλε”. Θέλουμε τον κόσμο να φωνάζει αλλά χρειάζεται προσοχή γιατί δεν θέλει ρίψεις, δεν θέλει υβριστικά συνθήματα, γιατί με τον νέο αθλητικό νόμο τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. Με ο,τιδήποτε αρνητικό χρεώνεται η ομάδα. Ξέρουμε πως οι αρχές έχουν γίνει πολύ αυστηρές.

Για την αντιμετώπιση προς τον Άρη: Από τη στιγμή που ήρθε ο Λάσκαρης, είναι πολύ αυστηροί απέναντι στον Άρη. Ο Άρης προσπαθεί να είναι καλύτερος σε κάθε μάτς και κόσμιος, αλλά του φέρονται πολύ αυστηρά.

Για τους διαιτητές: Θα έλεγα ότι είναι ένα στοίχημα για τον Άρη. Το ότι μας έβαλαν διαιτητές που στο παρελθόν ήταν αυστηροί με τον Άρη, δεν πρέπει να μας προκαλέσει. Όλοι μας, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο δεν θα πρέπει να αντιδράσουμε. Ο ορισμός του πρώτου διαιτητή(Αναστόπουλος), ακόμη και αν δεχθούμε πως ήταν τυχαίος, δημιουργεί μια ατμόσφαιρα.

Για επαφή με τον κόσμο της ομάδας: Επαφές έχουν γίνει και στο παρελθόν αλλά και ενόψει του αυριανού ματς. Οι οπαδοί δείχνουν εξαιρετικό πρόσωπο σταμέχρι τώρα ματς. Κάποια πράγματα είναι δεδομένα στα γήπεδα και αν σκεφτεί κανείς πως αυτό το παιχνίδι κάποτε έκρινε και πρωταθλήματα.

Για το γήπεδο: Είναι μικρό το γήπεδο για τον Άρη, τα εισιτήρια έχουν τελειώσει. Έχουμε σκεφτεί κάποιες άλλαγες. Μια από αυτές είναι να μετακινηθούν τα δημοσιογραφικά για τον κόσμο και οι δημοσιογράφοι να μετακινηθούν προς το βοηθητικό.

Για το πώς αισθάνεται ο Λάσκαρης με τον Άρη και τον κόσμο: Έχει ζήσει τρομερή ατμόσφαιρα σαν οπαδός σε Άρης – ΠΑΟΚ. Άυριο, θα το ζήσει και από διοικητική θέση. Αλλά, δεν του είναι κάτι πρωτόγνωρο γιατί έχει ζήσει ντέρμπι στο ”Nick Galis Hall”.

To Top