Είπαν “όχι” στον Χαβίτο και προτίμησαν τον… Ιμπέχ!

Αποτελεί κοινό μυστικό για όλους στον Άρη η αστοχία των υπευθύνων στον αγωνιστικό σχεδιασμό. Η διοίκηση έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης στην επιλογή τεχνικού διευθυντή, προπονητή το περασμένο καλοκαίρι, όμως κάποιος πήρε τις αποφάσεις για τα πρόσωπα που στελέχωσαν το ρόστερ.

Κι επειδή ο Άρης καί φέτος είναι ομάδα ειδικών συνθηκών με τον σχετικό περιορισμό στις μεταγραφές, οι επιλογές θα έπρεπε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές.

Έγινε πολύς λόγος για τον Τζόν Ιμπέχ με την μηδενική σχεδόν προσφορά μέχρι σήμερα και την τραγελαφική είσοδο-έξοδο στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Στην υπόθεση της απόκτησης του Ιμπέχ, υπάρχει μια ιστορία που μεγενθύνει την αστοχία των κίτρινων το περασμένο καλοκαίρι!

Συγκεκριμένα, τν εποχή που ο Άρης αναζητούσε μεσοεπιθετικό για να καλύψει του μια θέση του ξένου, στο τραπέζι έπεσε και το όνομα του Χαβίτο. Ο Ισπανός βρισκόταν σε αναζήτηση ομάδας καταλήγοντας τελικά μετά από λίγες μόλις μέρες στην Αλκορκόν της  Segunda División.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο τραπέζι τότε έπεσε το όνομα του 29χρονου από ανθρώπους που ανήκουν στην οικογένεια του και γνώριζαν πως ο Χαβίτο είναι θετικός στο να επιστρέψει σε μια ομάδα που αγάπησε και τον αγάπησε.

Μάλιστα  έγινε η σχετική επαφή, και ο ίδιος ήταν διατεθειμένος να περιμένει μερικά 24ωρα καθώς επεξεργάζονταν πρόταση που είχε ήδη στα χέρια του από την ομάδα της περιφέρειας της Μαδρίτης, Όπως είχε διαμηνύσει εξάλλου στους ανθρώπους που ήρθαν σε επαφή μαζί του, μια πρόταση από τον Άρη θα άλλαζε τα πράγματα και τον έκανε να επιστρέψει στα παλιά λημέρια με περίσσια ικανοποίηση.

Το stop στον Χαβίτο ήρθε δια στόματος Μούτα-Χατζηνικολάου, μια και η επιλογή Ίμπέχ φάνταζε εκείνη την περίοδο η πλέον ενδεδειγμένη. Τα αποτελέσματα ασφαλώς φάνηκαν στη συνέχεια!!!  Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του.

To Top