ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Είχε ευκαιρίες, αλλά ήρθε ισόπαλος (0-0) στην πρόβα τζενεράλε ο Άρης με ΠΑΣ…

Στην πρόβα τζενεράλε του ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος στις 27 του μήνα στην Λαμία, ο Άρης έμεινε στο 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καυτανζόγλειο. Οι «κιτρινόμαυροι» κράτησαν για ένα ακόμα φιλικό το μηδέν στην άμυνα, ενώ επιθετικά παρότι δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, δεν μπόρεσαν να πετύχουν ένα γκολ.

ΕΤΣΙ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ…

Σύστημα 4-2-3-1 από τον Ερέρα, με τους Γκάμα-Γκαρσία στα δύο άκρα της επίθεσης, τον Ντιγκινί πίσω από τον Γιουνές στην επίθεση. Στα χαφ Μπάσα και Ματίγια, ενώ η άμυνα είναι ίδια με… πέρσι, καθώς την αποτελούν Τζανακάκης, Σόουζα, Δεληζήσης και Βαλεριάνος, με τον Κουέστα στο τέρμα.

ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ Ο ΑΡΗΣ

Οι «κιτρινόμαυροι» από το ξεκίνημα του αγώνα, έδειξαν τις διαθέσεις τους. Στο 7΄φοβερό σουτ του Ματίγια στην κίνηση, λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Βελλίδη! Σουτ του Ντιγκινί με το δεξί μέσα από την μεγάλη περιοχή, εξαιρετική επέμβαση ο Βελλίδης. Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη!Γύρισμα του Γιουνές από τα αριστερά, στο 29΄, κανείς στην πορεία της μπάλας, χάθηκε η ευκαιρία για τον Άρη. Στη συνέχεια ο Γκάμα, έδωσε στον Γιουνές, που άργησε να κάνει το σουτ και έχασε την ευκαιρία!

Στο 42΄τεράστια ευκαιρία για τον Άρη! Ο Γκάμα “έσκαψε” για τον Τζανακάκη, αυτός γύρισε και πάλι στον Πορτογάλο, που από το ύψος σχεδόν του πέναλτι, αφύλαχτος έστειλε τη μπάλα ψηλά πάνω από την εστία του Βελλίδη! Το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου 45λέπτου, με τον Άρη να έχει την κυριαρχία στον αγωνιστικό χώρο και να μην απειλείται από τον ΠΑΣ.

ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΜΗΔΕΝ Ο ΚΟΥΕΣΤΑ

Με την ενδεκάδα που ξεκίνησε το πρώτο ημίχρονο, συνέχισε και το δεύτερο ο Πάκο Ερέρα, με τον ΠΑΣ να παίρνει στο ξεκίνημα τα ηνία του αγώνα. Στο 52΄διπλή προσπάθεια του Σιόντη απομάκρυνε ο Κουέστα με εξαιρετικό τρόπο, όπως και στην κεφαλιά του Κριζμάν στο 54΄, όπου ο γκολκίπερ του Άρη μπλόκαρε!

ΕΔΕΙΞΕ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

Μετά από ένα δεκάλεπτο πίεσης του ΠΑΣ, ο Άρης έδειξε αντίδραση. Στο 57΄η πρώτη ευκαιρία για τον Άρη, στη σέντρα του Τζανακάκη, πριν η μπάλα περάσει την γραμμή από κόντρα στο διώξιμο του Βελλίδη, απομάκρυναν οι Ηπειρώτες. Στο 58΄σουτ του Γκάμα εκτός μεγάλης περιοχής, ψηλά άουτ. Σέντρα του Μπάσα στο 67΄από τα αριστερά, κεφαλιά του Ντιγκινί, ψηλά άουτ.

Διπλή τεράστια ευκαιρία για τον Άρη στο 78΄! Σέντρα του Βαλεριάνου από το αριστερά βρήκε το δοκάρι του ΠΑΣ, στη συνέχεια σουτ του Γκαρσία εκτός μεγάλης περιοχής, απομάκρυνε εντυπωσιακά ο Παπαϊωάννου. Το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος, με τον Άρη πολύ καλύτερο του ΠΑΣ, στο σημερινό φιλικό.

Άρης (Πάκο Ερέρα): Κουέστα, Τζανακάκης (79΄Κωνσταντινίδης), Σόουζα, Δεληζήσης, Μπάσα (67΄Ιντζόγλου), Ντιγκινί, Γκαρσία (79΄Κολάσο), Ματίγια, Γιουνές (67΄Ναζλίδης), Βαλεριάνος (79΄Μενέντεθ), Μπρούνο Γκάμα (67΄Παυλίδης).

ΠΑΣ (Πετράκης): Βελλίδης(62’ Παπαιωάννου), Τσικάρσκι(62’ Πήλιος), Γιάκος(72’ Μπαπτίστ), Κάστρο(78’ Λιάσος(, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Αποστολόπουλος, Σιόντης(62’ Λίλα), Λουκίνας(46’ Κρισμάν), Ντόλοβατς(46’ Κακούμπε), Ξυδάς(72’ Παπαδόπουλος)

To Top